![]() |
Punto - Furia Mea Rosie
15 Attachment(s)
Dragi colegi a venit timpul sa-mi prezint si eu punto-ul 1.2 60CP/ 2003 de care sunt foarte mandru ... vreau sa aud pareri, sugestii, critici :)
|
Re: Furia mea rosie
Foarte simpatic, doar toba nu-mi place.Parca atarna acolo.ia ceva curbat si lat si o sa dea sooper bine :)
|
DarkSun ai dreptate toba este stock...are doar terminatie cromata, urmeaza sa scot catalizatorul, serpisori, toba inox dubla si filtru sport...sa vedem ce iese ;)
|
in sf tzi`ai pus si u masina....frumoiasa cu adevarat si cum mai zicea cineva,...toba aia e cam urata in rest nota 10!!!:D
|
Da piticu_86 am reusit sa pun si eu masina, i-am facut sedinta foto sambata inainte sa ploua :) in legatura cu toba ma gandeam sa pun una dubla si s-o scot prin bara din spate (nu pe sub ea) ca sa nu agat ceva pe drumurile noastre "fara gropi" ...a facut cineva asa ceva la tipul asta de bara?
|
frumusica masina .. din ce in ce mai multe puntouri :D
|
hehe, tu vezi ceva in oglinzile alea ca mi se par cam mici. frumusica masinuta, sa vedem in continuare ce modificari ii mai aduci. bafta
|
Fratioru' mai mare al masinutei mele :) he he he!!! Frumoasa masina!!! Culoarea rosie o prinde foarte bine, oglinzile imi plac la nebunie deasemeni si jantele!!! SA O CONDUCI SANATOS SI SA TE DUCA SANATOS LA DESTINATII!!! Spor la tunarit :)
p.s. nu va mai luati de toba omului :) ca e aiurea traseul la evacuare :) nu e vina lui :) |
Va multumesc pentru urarile de bine...am condus mai multe masini dar parca asta imi provoaca dependenta :)
kaky: oglinzile sunt mici dar daca esti putin mai atent te descurci morpheusmaster: iti urmaresc cu atentie evolutia tuningului la masina si am vazut multe chestii pe care vreau sa le integrez si la mine...cat despre toba ai mare dreptate ;) Respect la toti colegii. |
Frumoasa masina si ma bucur ca din ce in ce mai multi ajung la FIAT PUNTO.Cat despre modificarile pe care vrei sa le faci(serpisori scos catalizator)nu este in regula din mai multe motive:
1.Nu mai poti sa faci ITP 2.Nu castigi mare lucru la acest motor 3.Vei avea mai mult zgomot decat cai In rest bafta la tuning si bine ai venit printre noi. |
Quote:
|
Sti ce ar arata mai bine ? sa scoti alea cu FIAT si PUNTO. :)
|
LucianF: daca imi recomanzi tu asa o sa fac ...ti-am urmarit si eu threadul cu punto tau si mi-a placut ce am vazut ;)
piticu_86: si eu sunt in aceiasi situatie ca tine cat despre oglinzi nu pot sa te lamuresc au fost montate in germania DarkSun: am si eu asta in vedere dar nu stiu ce-o sa ramana dupa ce le scot :rolleyes2 |
Quote:
|
frumoasa ....pacat k are ponei putzini...in rest e ok;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning