![]() |
Cj 88 Nfs
10 Attachment(s)
Ma rugat un amic sa ii prezint Dacia lui 1400 din 98. Recent a fost vopsita cu o culoare visinie cu perle mov si as dori sa va dati cu parerea daca se potriveste culoarea. Pe viitor vrea sa o coboare sa ii rectifice chiuloasa , ii va monta doua carburatoare dellorto , ii va schimba axa cu came si o va "incalta" cu jenti gotti.
|
Re: Cj 88 Nfs
1 Attachment(s)
Inca o poza. Astept parerile voastre.
|
misto culoarea masinii, imi place, deasemeni si linia ei 8)
o intrebare as avea, care este rolul celor 2 gauri din capota? in rest, asteptam sa o vedem echipata si nu ar strica sa vopseasca barile in culoarea masinii si o folie pe geamuri. |
O sa vezi ce rol au cele doua gauri. Mai multe poze cand va fi echipata. Si poate o sa se gandeasca si la folii.
|
niste banale gauri pt sigurante de capota
sper sa iasa ceva ok nu cum se obisnuieste la sectiunea asta bafta !! |
Asa sper si eu sa iasa ceva din Dacia asta si din cate stiu eu o sa iasa ceva din ea caci tipul are gusturi bune !
|
culoare e frumoasa....
arata bine masina....sa o vedem pe viitor |
un inceput promitator .. sa vedem pe parcurs
|
Astazi sper ca va monta toate piesele pe ea ... voi reveni cu poze
|
oo ... de aia nu l-am mai vazut pe strazi :) frumoasa culoare, ii mai retrage din agresivitate :-P
|
5 Attachment(s)
Am vrut sa revin cu poze noi dar a avut loc un eveniment neplacut. In timp ce isi testa masina pe Tarnita, sa rupt puntea spate. Dar cu ocazia ca masina va fi reparata, tipul o sa o coboare, ii vaschimba axul cu came si ii va pune doua carburatoare dublu corp. Sper ca de data asta ma voi tine de cuvand si o sa revin cu poze cu masina completa. Momentan am sa pun cateva poze sa vedeti cam cu ce o echipeaza. Astept pareri pro si contra.
|
exact prin locul ala i sa rupt si la tata puntea .. :( .. asteptam poze cu toata masina .
Numai bine ..:) ;) |
imi palce f mult culaorea..bv...asteptam poze :)
|
frumoasa masina da mai pune si u poze cu ea
|
O sa mai pun ceva poze cat de curand !!! Numa sa fie gata !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning