![]() |
Batrana B.98.pyf
Sal.eu sunt cam nou pe aici,asa ca va astpt cu pareri, comntarii si idei noi:D:-P
|
Re: Batrana B.98.pyf
pune si u niste poze sa avem despre ce sa discutam eu zic ca asa ar fii normal
|
Quote:
|
Quote:
click pe el si ai acolo de uploadat poze... dai choose la cate ai de dat si ai mai jos upload. |
4 Attachment(s)
pozele cu pyf
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
nu imi place deloc. mai spal-o si tu, dak tot ii pui poze pe forum. ce vrei sa faci cu ea? ea cred k e model 80-90 k nu para sa fie originala cu zambetu lu` "mai draga"! numa bine:D |
bine ca ai reusit intr`un final sa pui poze :D
de masina ce sa zic, in primul rand trebuie spalata si curatata bine in interior. botul sunt sigur ca a fost pocnit daca nu cumva a fost schimbat cu modelul zambetul lui iliescu si portierele care sunt de alta culoare, incearca sa scoti elementele la linie ca nu se imbina deloc, cu un smirghel scapa de punctele de rugina de pe marginea aripilor, capotei si grilei apoi oleaca de vopsea si scapa de parasolar ca am impresia ca a fost taiat stramb daca nu ma insel. scapa si de prelungirea spoilerului ca nu da bine prelungire patrata cu spoiler rotund. la spate poti incepe prin scoaterea coadei de rechin, pune yala la portbagaj si becul de iluminat nr de inmatriculare ca mi se pare ca lipseste si ala. apoi vezi ce faci cu ciupitura de la portbagaj, cu putin kit si vopsea se rezolva. ai avut masina pocnita si in colturi la spate, se vede diferenta de vopsea si mana unui expert in vopsit care a scapat vopseaua si pe triple si chederul lor. cu putin diluant fa cumva sa dispara vopseaua de pe ele si un polish in locul unde a fost vopsit sa nu se vada diferenta intre portiunea vopsita si vopseaua masinii. si nu in cele din urma ai avut ornamente laterale, scoate`l si pe cel de pe portiera soferului apoi cu o carpa cu benzina freaca lipiciul de la ornamente care a ramas de exemplu pe portiera dreapta. o lista intreaga cu chestii simple, dupa toate astea poti incepe cu jante, plasa in loc de grila etc. sport la treaba ;) |
da asa e incearca sa aranjezi usile sa aibe si ea o forma sa fie la linie mai arajeazo putin ca nu prea e intretinuta masina daca nu ma insel stai prin colentina te-m vazut o data pe acolo in rest bafta la proiect
|
Sunt uimit de cate cazane sunt in Romania!!
|
Quote:
|
f jegoasa.de unde ai luat semnul 4 tuning?
|
nu prea ingrijesti masina asta...
|
Quote:
Quote:
|
al doilea PYF din berceni vecine :lol: trage-i o linie masinii ca nu are deloc, scapa de tampeniile alea de prelungiri si muflere
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning