![]() |
Fiat
1 Attachment(s)
am si eu un vis sa termin masina asta dar sau terminat economiile[deocamdata] vreau doar sa aud niste pareri,chiar si rele ,nu ma supar,mersi:-)
|
Re: pareri
de ce ai ales bot de BMW???
|
nu lam ales ,dak te uiti la capota coboara trei linii spre bara si na ,asa a iesit.prima data am facut capota si asa a iesit ,dar in rest ce crezi???
:sad: |
interesanta lucrare...dar vezi fara culoare parca inca nu traieste
|
spor la lucru in continuare .. nu stiu daca tiai ales kitul potrivit pt. punto dar cine stie o culoare cum zice si ciocione o sa arate altfel .. ce mai ai de gand pe viitor ?
|
parca e prea patratoasa dar noroc in bani in continuare sa o faci faina fiat is fiatastic
|
interesant proiectul, eu zic sa renunti la fagurii aia si sa faci ceva dreptunghiular sa vina la fel cu farurile
poze cu restu' nu ai ? :D |
parerea mea e sa o faci sa arate ca un fiat nu ca un bmw , ca totusi fiat e masina pe langa bmw
|
e cam de prost gust , cu scuzele de rigoare !!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stiti dak pot gasii stopuri clare pt el sau recomandarii de stopuri .spatele e in constructie pt k inca nu am ales stopurile
|
Spoilerul fata mi se pae prea patratos , nu e stilul fiat. Ai putea sa incerci si niste pleoape home made mai rotunjite. Totusi Fiat-ul bate prin stil multe multe masini. Spor in continuare
|
Re: Pareri fiat !?
eu unul sunt adeptul "stilului clean" adica nu atat de incarcat. Sunt curios cum arata masina per ansamblu. O poza de la distanta mai mare nu ai ? Regata sau Croma ? ce e?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning