![]() |
Ford Granada Coupe 1.6
3 Attachment(s)
Am dat granada cu 4 usi . . . si a rasarit una cu 2 in curte . . .
Masina este foarte rara . . . nu cred ca mai sunt 10 in Romania. Momentan este nefunctionala dar sper sa se repuna pe piciorushe cat de curand :D |
Re: Ford Granada Coupe 1.6
1 Attachment(s)
Off topic . . .pun o poza cu cealalta granada cu care ma dau zilnic . . . a vedeti ca si babele astea stiu . . .nu numai ursii :D
|
E foarte misto masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
|
Merci . . .
Am facut ceva shopping de cand am luat masina si am achizitionat urmatoarele Bloc motor 2.8 cu camasile oglinda Ambielaj impecabil Chiulase 2.8 pe care le-am reconditionat total Cutie + cardan + traversa 5 trepte Punte spate cu tot cu diff fara strop de joc de pe o masina hidramata Jenti BBS Caseta directie noua Carburator Weber 40DFA2 Ambreiaj 2,8 original Motorcraft Bord cu turometru Interior absolut impecabil (scaune, banchete, fete usi) Mai am nevoie de o galerie de admisie de 2,8 (aici astept oferte) ca sa pot sa declar lista incheiata pt. stage1 O sa revin cu poze cu toate nazbatiile . . . undele deja montate pe masina altele inca in garaj. |
1. cat te-au costat blocul motor si chiulasele?
2. ai nevoie de supape stock noi-noute? 3. diff autoblocant? 4. ce dimensiuni au jantele? 5. de unde ai luat carbul si cat te-a costat? 6. cat te-a costat ambreiajul? 7. daca vrei admisie de 2.8 ma pot uita pe ebay, poate vinde cineva. Din ce am vazut pana acum nu prea sare pretul de 60 euro. |
In ordine . . . .
Bloc motor + ambielaj absolut impecabile si originale 4 Mil/ Chiulasele le aveam eu de cativa ani pe stock si am platit doar 3 mil reconditionarea + 1 mil garniturile . . . . Deci motorul pot sa zic ca a fost pana acum 8 Mil . . . plus ate maruntisuri la tras de linie o sa se invarta pe la un 12-13 mil gata pus pe masina. Supape am doua seturi :D Diff autoblocant nu stiu sa fi fost pe Granada . . . daca ai vreo informatie share-it with me please Jentile sunt 15" / 7J si o sa merg pe gume 195/50/15 cu suspensia lasata destul de mult Carbul e luat de la un prieten deci nu a costat nimic Ambreiajul a fost 2 Mil placa + volanta si 2 Mil discul . . . este s/h dar este ca nou si este original Ford Motorcraft Pe ebay am cautat si eu dar nu am gasit decat de 2.8i . . . mai cautam. . . |
Nu stiam ca nu s-au facut cu LSD... just asking. :)
|
Se adauga pe lista un cardan cu cuplaj elastic . . .sper sa mai reduc din socurile pe care o sa le preia puntea spate . . .
|
Ce ai mai facut la masina?
|
5 Attachment(s)
mai nimic . . .
|
ala-i ce trebuie :twisted:
|
Asa ma gandeam si eu ;)
|
Foarte tare, se vede ca nu ai stat degeaba! Cand o sa fie pus pe masina?
|
Mai e pana atunci . . . pana la motor sunt altele de facut pentru a fi sigur ca nu mor a doua zi dupa ce pun motoru . . .
|
Quote:
Ce upgradeuri vrei sa aduci? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning