Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   ABS sau NU ? (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/73655-abs.html)

electric_style 06-04-08 00:29

ABS sau NU ?

salutare tuturor!!!

INTREBARE...se gasesc la noi in tara Cielo cu ABS? nu vorbesc de cele aduse din afara, asazisele "Nexia"...vorbesc doar de cele cu lot de romania sau corea cu an de fabricatia 95-96? Si inca ceva care nu prea imi vine a crede...!!!gresesc spunand ca, computerul de ABS este situat exact langa pompa de frana??? Cineva mi-a zis care Cielo-u lui un GLE din 96 are ABS!!! foarte bine deacord cu el si cu ce sustine , dar cand a fost vorba sa-mi arate si mie computerul de ABS...:shock:problema...ca cica" il are pe situat pe undeva pe la jumatatea motorului in parte de jos a casetei de directie ceea ce nu se poate observa numai daca te bagi sub masina:???:" yo stiind ca la mine la espero e situat exact langa pompa de frana si nu numai in cazu meu...in general toate masinile cu ABS isi au situat computerul cat mai aproape de pompa de frana! yo stiu ca as fi putut proceda si altfel...si anume : sa-i dau o roata jos si sa ma uit pe planetara daca e dintzata si are senzorul in spatele etrierului! Dar mai usor a fost sa-i vad computerul ceea ce n-am reusit si totusi nu-mi explic...poate gresesc eu si sunt prost informat...Computerul ABS-ului poate fi situat intr-o alta parte decat in ceea stiuta de mine si anume...langa pompa de frana???:shock::shock::shock: Sau poate s-au produs Cielo GLE de corea cu Computeru ABS-ului sub caseta de directie si nu stiu yo :)) , dar inca un motiv pt care nu cred asta ,e faptul ca : nici pe luneta nu are inscriptia ABS !!!

pareri...sugestii ???:D

webcathos 06-04-08 10:29

Re: ABS sau NU ?

Nu stiu daca exista ABS pe Cielo,doar pe Nexia!Si comp-ul ABS-ului ar trebui sa fie situat langa pompa de frana intradevar!!!!

Sorry,nu stiu de ce s-a poatat asha!!!

D o n n 06-04-08 10:36

nu este abs pe cielo...si io am vazut scrisul ala in bord cu abs....si la 140 la ora....frane sa ramana urme...10 metri de urma....si nimic...daca are abs....pune frana la 100 la ora...si vezi daca se aprinde ledul,si daca merge roata tarash....cea mai buna metoda;)

electric_style 06-04-08 16:53

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1468432)
nu este abs pe cielo...si io am vazut scrisul ala in bord cu abs....si la 140 la ora....frane sa ramana urme...10 metri de urma....si nimic...daca are abs....pune frana la 100 la ora...si vezi daca se aprinde ledul,si daca merge roata tarash....cea mai buna metoda;)

in nici un caz...nu mai stau sa fac probe si alte chestii!!! deci clar nu exista ABS pe cielo , ci doar pe nexia 1.5 care au si air-bag!!! .

D o n n 06-08-08 15:46

ca sa nu mai deschid alt topic...se poate monta abs pe cielo? am gasit la o nexia abs la un pret mai..mic...si vreau sa stiu daca se poate pune pe cielo,si ce e nevoie pt aceasta operatie !

Geo_ZGA 07-08-08 11:23

Nu prea am idee, dar stiu ca e nevoie de calculatorul masinii respective, care sa comande ABS-ul. Banuiesc ca pe langa asta, mai trebuie pompa si vre-un repartitor, ceva... chiar nu stiu.

D o n n 07-08-08 12:51

deci nu prea se merita sa inteleg..

electric_style 07-08-08 20:22

am un prieten care a pus abs pe un espero si l-a ajuns cu cu totul (pompa frana , calculatoru masinii respective + computerul ABS + conducte +senzori + mana de lucru) 1100 euro

All times are GMT +2. The time now is 17:49.

- Copyright 2026 4Tuning