![]() |
HU + Boxe 500 - 600 Ron
Vreau sa ii fac cadou tatalui casetofon si boxe pentru o dacie berlina . Hu as vrea sa aiba si suport iPod iar boxele probabil voi stiti mai bine , sa se auda bine si un bass frumos. Si cu montatul?stiti cumva magazinele de la care cumperi asa ceva au si montajul in pret ?
|
Re: HU + Boxe 500 - 600 Ron
domnule draga iti recomand, la banii astia, sa cumperi ceva sh si vei fi mai multumit pt ca daca cumperi ceva nou nu iti iei mai nimic care sa se auda bine si cu bass frumos(cum ai zis tu), parerea mea
cauta ceva sh la sectiunea bazar, vb cu cineva care cunoaste cat de cat, si apuca-te de strans succes |
Atunci sa formulez si altfel intrebarea : Ce boxe imi recomandati la 150-200ron?
|
As accepta si second hand dar nu prea ma pricep ca sunt 100000 de modele si d-aia am apelat la ajutorul vostru
|
ce difuzoare vrei? pentru fetele de usi sau pentru spate? de 13 sau ovale de 6/9" ?
|
Pai nu stiu .Care ar fi mai recomandate? Cred ca pe spate .Da . Pentru spate .
|
3 Attachment(s)
HU
*Alpine CDE-9870R / RM pret 350 ron radio CD MP3 player auto compatibil CD-R / CD-RW / MP3 / CD text / ID3 tag conexiune Full Speed pentru iPod (ai zis ca vrei conexiune ipod...) cautare rapida DAC stabilizat 1-Bit oprire volum pe 0 biti (0 Bit Mute) pregatit pentru controlul prin comenzile de pe volan (necesita adaptor) pregatit pentru intrare auxiliara (necesita adaptor KCE-236B) putere: 4 x 45W 1 pereche de preout-uri: rear / subwoofer (selectabil) control volum subwoofer afisaj LCD alb pe fundal negru cu 14 segmente Iluminare: verde (CDE-9870R) portocaliu (CDE-9870RM) filtru HPF 80 / 120 / 160Hz reglaj frecventa centrala Bass/Inalte ajustarea largimii de banda bass tuner radio MaxTune panou frontal detasabil conector ISO sau Pioneer DEH 2900... daca mai gasesti... adik poza 3 Difuri sanatoase.... *Hertz Dieci DCX 690 (pentru spate) pret 279 ron difuzoare coaxiale pe 3 cai dimensiune 6 x 9 " putere: 90W RMS (180W max) raspuns in frecventa: 45 Hz - 22 KHz impedanta: 4 ohmi SPL: 95dB diametru midrange: 6 cm tweeter cu magnet neodymium si membrana tip dome din mylar raman 171 ron pentru difurile fata |
Merci . La HU asta Alpine ma oprisem si eu :) e cam cel mai bun la banii astia din cate m am documentat. pentru ipod mai trebuie cumparat cablu ceva nu? Si difurile nu s-ar auzi bine doar cu alea? :)
|
Astea 2 pe o dacie... crede-ma ca e mai mult decat suficient... o sa te auzi de la cateva strazi daca asta te intereseaza.... :lol:
|
:)) Le iau pentru masina tatalui care nu e deloc pasionat de tampenii d-astea ca mine :)) Ms mult.Mai ramane intrebarea cu iPodul.Trebuie cumparat cablu nu?Unde gasesc?
|
Nu stiu sigur.. cred ca are LINE IN in fata... aia e conexiunea... iei un cablu de 1 metru pui 2 jackuri in capete si legi la ipod.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning