![]() |
Poze cu masini si cu voi de pe unde ati fost in concediu
1 Attachment(s)
Bagati aici poze din concedii, din strainatati, toate de preferabil cu masini!
Spor! :P Criss:daca se poate sa specificati si locatia si cat mai multe date despre masinile din poze |
:shock: ....UAU :!: :!:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
...OK am inteles..UAU la AMG..!!!! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Da ce credeai :?: :oops: :oops: Doar mi-s om insurat, la casa mea(de fapt nu prea e casa mea) :D :D |
Faina.....nu baietzi? :lol:
|
Re:
Quote:
|
sincer nu prea ma ıntere ce masina ii da DARİ esti cam draguta-frumoasa :bunch: 8) cand faci o poza cu masina mea ??
|
Pt Dari: ai zis ca ai o gramada de poze..pai eu nu vad decat una singura...sau restul nu trebuie sa le vedem ??? :lol: Vezi ca regulamentul acestui forum prevede ca pt a deschide un topic nou cu poze la inceput trebuie sa pui pe forum minim 5 (cinci) poze...deci stimabila d-soara :wink: ...asteptam si restul pozelor !!!
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
Rad de ma dau pe spate! Hai mah, chiar asa pe fata?!?! Poze, o sa pun, dar a trebuit sa le caut! Aceea poza care de care sunteti atat de impresionati, e facuta la mare acus' cateva saptamani, dar e si cva funny legat de aceea masina! Era pe butuci!!! :P Pt Tekin: Am deja poze cu masina ta, dar mai VREEEEAU! Pozele umatoare sunt facute in Elvetia, anul trecut! |
puneti si voi poze cu dacii ca masini straine vad in fiecare zi.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu. asta nu e dacie. e un pontiac jegos cu motor de 5000 cmc si 100 cai... :lol:
|
Re:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2025 4Tuning