![]() |
Machetele mele - ViceLord
11 Attachment(s)
Salutare va prezint si eu o parte din machetutele mele pentru un moment doar pe astea le am in bucuresti vor urma si alte poze cand le gasesc.
Regards |
Re: Machetele mele - ViceLord
Salut si Bine Ai Venit!
Ai machete frumoase dar asteptam sa le vedem postate corect.Vad ca esti nou si mai mult ca sigur nu ai citit regulamentul:( :arrow: Regulament machetele mele. Click pe scris pentru vizualizare.;) |
Quote:
Ne spui te rog producatorul?:-) Bine ai venit:) |
4 Attachment(s)
@manu_96xls
scuze nu am stiut cum trebuie postate promit ca de acum voi posta corect @Eagle imediat o sa va spun si producatorul/producatorii si o sa le postez pe fiecare cu poze separate school bus-made in china nu scrie nimic altceva pe spate ferarri 250gto- made in china scrie si ceva de copyright pe spate si un S si o serie (S-ul e stilizat ca un logo de firma) lamborghini countach 500- la fel ca si ferrari 250gto ferrari f50-maisto shell scara 1/39 ferarri 288 gto- maisto shell scara 1/36 bugatti type 44- made in china mai scrie y-24 1928 porsche 911(cred)- scara 1/38 made in china ferrari f40- maisto shell scara 1/39 masina de epoca argintie si cea rosie- made in china si au o serie de genu ss**** Jaguaz xj220- welly scara 1/24 si acuma cateva poze cu ferrari f50 regards |
i-ai dat foc?
|
a dat foc in fata masinii sa se vada mai frumos in poze:)
|
ai varsat bunatate de Jack Daniels, si asta numai ca sa obtii o impresie artistica mai k lumea. Oricum marfa rau poze....original.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Bun dupa o lunga absenta revin.
Azi va prezint o macheta foarte speciala pentru mine. Opel Corsa C aruba blue (foarte speciala deoarece am si surioara ei la scara 1:1) Macheta este facuta de MINICHAMPS, este la scara 1:43 si face parte dintr-o serie limitata de 1008 bucati. Este cea mai detaliata si scumpa macheta pe care o posed momentan. Regards |
Bine ai revenit, pe viitor incearca sa faci niste poze mai clare, e pacat sa nu se observe detaliile machetelor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning