![]() |
Primul SUV Dacia
Am vazut la televizor poze spion cu primul SUV Dacia si mi se pare dragut voi ce parere avet?
Am inteles ca se va lansa la sfarsitul anului 2009 la Bucuresti Deci ce parere aveti despre el? |
Re: Primul SUV Dacia !!
1 Attachment(s)
la asta t referi u?n-as da banii p aja cva...:shrug_no:
|
arata a x-trail de la o posta ... cred ca o luam pe urmele chinezilor si incepem sa copiem ce se poate...
|
oricum masinile romanesti sunt doar niste replici ale unor marci de prestigiu .. crezi ca sta vre`un roman sa reinventeze apa calda in 2008 ...
|
daca mai continua greva mult la dacia poate il vedem peste 10 ani :D
|
Parca arata altfel avea alte faruri in gen la logan
O sa incerc sa fac rost de poze pana acuma nam reusit dak fac rost o sa le postez.. |
1 Attachment(s)
Am gasit o poza da e cam mica si am mai gasit si lincu de la stirea care am vazuto la tv..
http://www.protv.ro/filme/poze-spion...le=49368#49368 |
panarama de masina...astia de la dacia nu au ce face...mai degraba ar face o decapotabila
|
pfff m-am saturat de photoshopuri de toata jena pe care unii dintre voi le iau in serios, voi chiar credeti ca o sa vedeti vre-o fotografie cu masina fara camuflaj pana inainte cu cateva saptamani de lansare....nu fiti naivi
|
2 Attachment(s)
Hmmmm........
|
1 Attachment(s)
dar de asta ce ziceti?
|
Ala e un VT vechi de vreo 2-3 ani! Nici pe departe nu este vorba de vreun concept!
|
au scos astia de la dacia .. e un singur logan 4x4 -- alb il testeaza .. l am vazut io pe strada .. n am apucat sa i fac poza :(
|
2 Attachment(s)
|
urat e putin spus
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning