![]() |
job elev
caut un job pt un elev de 15 ani...part-time deoarece am scoala...astept oferte ...:oops:
|
Re: job elev
Ramai man la scoala man si invata ca nu merita iei niste bani de *** si pierzi mult timp ,daca chiar ai nevoie de acesti bani pentru familie e altceva daca nu ,nu recomand sa te apucid e asa ceva
|
Pune mana pa carte !!! Ala e un job perfect pentru tine !
|
eu doresc sa fac ceva in weekend cum ar veni...sau si dimineatza pe parcursul a vro 3 ore....ca mai mult nu am disponibil pe zi,as putea imparti fluturase...sau ceva de genu...in legatura cu cartea...este pe primul loc;) dar vreau sa fac si ceva banuti in timpul pe care il am la dispozitie
|
bagate la un ziar , sa scri pe pc stirile , ca sa imparti pliante nu e banos , pierzi mult timp, eu am un coleg care lucreaza la o spalatorie , dar vine rupt de somn si de oboseala la sc.da zvon in tara si poate gasesti ceva usor si convenabil.spor la gasit .
|
Eu din clasa a 10a is freelance webdesigner ...am fost si angajat la o firma de advertising...ce pot sa spun...best time of my life... (anul acesta a trebuit sa renunt deoarece am bacul...si...intelegeti voi) ...
|
ms de sfat ingerasule...o sa caut:D
morpheusmaster:am auzit de acest job si am vazut ca multa lume il practica...dar trb sa ai si ceva talent...faci pt o pers,omu e multumit..si asa da vb despre tn mai departe si faci ceva "cariera"...dar nu le am asa bn cu calculatorul...si ca sa ma apuc sa invat...mai bn mai astept:D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning