![]() |
Opel Ascona B 2.0S
4 Attachment(s)
Opel Ascona 1980, motor CIH 1979 cmc 100cp. aproape gata de scos pe strada.
|
Re: Opel Ascona B 2.0S
frumusica.......
|
Arata bine masina. In jurul stopurilor parca trebuie retusat putin, dar nu-i multa munca. E bine pentru o masina de 28 de ani.
|
Quote:
frumoasa masina... am si eu o intrebare.... tractiune spate?? si cam la ce bani merge o ascona b? am gasit si eu una pe net la 750 euro negociabil.... ce zici e bine? |
tractiune spate...:D
eu am luat-o pe a mea cu 550 dar cu garnitura de chiulasa crapata,amortizoare praf...mah da praf nu gluma,cu suduri pe ele & stuff, instalatia electrica semana cu o salata de fire... acu urmeaza: segmentare+schimbare tacheti+ulei + filtru + garnitura chiulasa-900 ron amortizoare bilstein fo 400 ron faruri + parbriz+ alte maruntisuri:200 ron bara fatza+bara spate originale+aeroterma:150 ron condensator+bobina inductie+coliere& stuff: 100 ron si lista e inca deschisa....si daca te uiti la colegu kirin cat a bagat in rekord pana acum te ia inima....:shock: |
Quote:
e de bagat, nu gluma... si asta doar sa o faci functionabila.... oricum multa bafta... ce vrei sa ii mai faci p viitor? |
3 Attachment(s)
am avut o " tentativa " de grila dar nu mi-a placut cum a iesit la finisaje...asha ca o las cum a facut-o neamtzu pe afara si daca pe viitor permite bugetu...investesc in motor...axa came,eventual o injectie...
ah.. si am uitat pompa de frana - 350 ron |
salut am si eu una care acum este la tinichigerie deocamdata am jenti cu buza cu gume 205 /50/15 cu flanse o toba sport mare cat de cat am oricum mult de lucru la el e din 80
|
Sa ne zici si noua cum a iesit si eventual si la ce bani te-a dus ca si a mea are nevoie de o tinichigerie mica si o vopsea..
|
Bafta cu proiectu si asteptam vesti;-) bune...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning