![]() |
Hellp me!!! dacia 1300 nu indica bine benzina
tocmai am achizitionat o dacia 1300 din 80 masina arata bine atat estetic cat si mecanic dar am o mica problema nu indica bine acul la benzina ea are 3/4 litri de benzina in ea si indica jumate de rezervor
|
Re: Hellp me!!! dacia 1300 nu indica bine benzina
Quote:
|
ms pt ajutor
|
Poate fi si spart, da-l jos si verifica si daca e schimbal
|
Scoate si tu din rezervor sonda aia, si verifica plutitorul, daca are benzina in el, cumperi altul este 1 leu unul nou, il schimbi si gata. Daca nu te descurci lasa un mesaj aici si iti voi da mai multe detalii.
|
sa nu iti mearga indicatorul din bord .. sa nu fie vre-un fir intrerupt sau plutitorul cum zic baietii mai sus
|
Daca schimbi plutitorul si tot nu merge, schimba cablu de la ceas, daca nici ala nu e de vina schimba ceasul
|
poate nu m-am exprimat bine dar eu momentan sunt fara benzina
adica nu are deloc si cand pun contactul imi indica jumate de rezervor cam asta e problema ma gandeam si eu daca are plutitorul spart era posibil sa nu indice bine adica sa indice mai putin decat ce am eu in rezervor dar la mine indica prea mult fata de ce am daca se pricepe cineva sa ma ajute si pe mine eu ma gandeam sa nu fie deranjata sarma de la plutitor sa fie stramba sau ceva de genu |
Da tu ai verificat plutitorul ala ? E in regula ?
|
da plutitorul e bun nu e spart nu are benzina in el dar cred ca e stramba sarma pe care e pus plutitorul cand am dat jos sonda o tineam in mana si cand era la minim era plutitorul vertical si sonda orizontal adica in forma de L asa tre sa fie ?
|
Mai bine imprumuti de la un prieten toata sonda aia si vezi pe ruma cum sta treaba daca tot asa arata, inseamna ca e ori cablu de la ceas, ori chiar ceasul .
|
ms oricum nu am de la cine sa iau asa ceva asa ca maine am sa ii scot toata benzina din rezervor si am sa bag 5 litri si am fac sonda sa stea pe rosu ca sa stiu cand e pe rosu mai am 5 litri sper ca e buna ideea mea
:D |
incearca si cum zici tu ... de ce nu te duci la un service auto ? si iti spun ce i de acolol exact de unde este, si stii ce ai de schimbat pe urma
|
tocmai am rezolvato cu ceasul mai am sa scot benzina sa vad cam cum indica multumesc pt pareri si daca ma duceam la un service dadeam cateva sute de mii asa in 2 zile am scutit toti acesti banuti:D
|
aceeasi problema am avut-o si eu la dacia 1300 si am schimbat sonda ..si acum nu mai am probleme :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning