![]() |
Zagato a reprodus un roadster Lancia din 1938
13 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...4b8f204851.jpg
Zagato a reprodus un roadster Lancia din 1938 O LEGENDA RENASCUTA DIN NIMIC Proiectul celor de la Zagato sfideaza cumva notiunea de Imposibil. Folosind doar o serie de fotografii vechi si sterse, Andrea Zagato a recreat modelul roadster proiectat de bunicul sau Ugo (1890-1968 ) in '38 pe sasiul Lanciei Aprilia. Din cele patru modele construite, niciunul nu a supravietuit pana in zilele noastre. Caroseria bijuteriei Zagato Lancia Aprilia Sport este modelata manual, in stilul traditional. Motorul masinii prezinta performante modeste, dar are incarcatura istorica. Este un VR-4 de motocicleta care produce 48 CP la 4300 rpm, viteza maxima a Lanciei fiind de 126 km/h. Zagato va construi doar noua asemenea replici, si pretul de vanzare al unei asemenea raritati va fi de 150000 Euro. |
Re: Zagato a reprodus un roadster Lancia din 1938
O fi ea masina de epoca ....dar mie nu imi place zici ca e barca :|
|
nu e cine stie ce
|
Da este interesanta,
Dar doar un colectionar sa o cumpere. |
nu imi place si nu as da atatia bani pe ea nici in ruptul capului.pfff
|
Modesta la performante........nu are cine stie ce aspect frumos.......nu asi da nici jumate din bani astea pe ea:twisted:
|
poate sa fie ea masina de epoca... dar... nu mi-asi dori sa am asa ceva... mi-ar fi rusine sa iesc cu o stramba pe sosea
|
zero stil pt o lancia
|
o frumusete de masina , daca as avea asa bani i-as da cu cea mai mare placere pe o masina cu ADEVARAT UNICA !!!! nu conteaza performantele... conteaza acel sentiment deosebit...
|
Sincer , nu .. nu imi place , chiar daca este o replica a unei masini din 1938 , eu nu asi da atati bani pe ea , pentru ca nu sunt nici colectionar nici miliardar si nu imi place nici cum arata . :)
|
mda....vb lu xtrim o barca....:(
|
Urata rau...nare sens masina asta...orcum daca stai sa te gandesti ca in 1938 nu se faceau masini gen golf gti sau alte marci.... pentru vremea ei o fi fost buna....:P
|
tot respectul pentru zagato:D, kiar dak nu ma atrage in mod deosebit masina, cu siguranta se va bate lumea pe ea la licitatii
|
respect colectionari si pasionati de masini clasice eu unu nu as da nici o guma pe asta detest masinile vechi
|
mashina nu imi place dar proiectul in sine e f interesant...sa construieshti o mashina doar din poze...+ caroseria facuta manual...e ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning