Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Rsk II (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/73279-e30-rsk.html)

RSK 02-04-08 23:58

E30 - Rsk II

Duminica am cumparat cel de-al doilea urs(nu ca l-as mai avea pe primu:) )...impresii: total diferit de 2.0, e un 2.5ix in toate mintile lui!masina nu arata foarte bine inca, nu are bara fata, la trapa mai trebuie prinse 2 suruburi si schimbata o bara ca sa mearga, trebuie sa pun placa cu checku si cu parasolarele si sa mai aranjez un pic materialu de pe tavan.In rest ce sa spun despre ea, trage ca nebuna, interior recaro, kitu de ix, alba,faruri cu lupa...o sa pun poze cand o sa o aranjes si o sa o spal(pana duminica adica).as avea nevoie de un pic ajutor la cateva probleme:
-o bara de ix fata,daca nu m-tech 1
-pompa electrica de benzina in stare foarte buna
-unde imi imbrac volanul in piele
-si din ce cauza nu se duce acu de le temperatura la jumate unde trebuie sa stea si se opreste la prima linie?o deschide prea devreme termostatu?
-maner torpedou
-capac la vasul cu lichid pt parbriz

ursuletz_cabrio 03-04-08 10:39

Re: II e30 rsk

pai pt imbracat volanul www.exta-auto.ro
cu materialul de pe plafon s-ar putea sa te pot ajuta eu cu unul ,il are un amic care il luase pt ursul sau dar intre timp a vandut masina...
vezi ca era ceva cu debitmetrul masinii ...a rezolvat florin problema ?
pompa de benzina ia-o noua.e 7 milioane bosch...dai un ban da stai in fata...masina mea tragea muuuuuuuult mai marfa dupa ce am schimbat-o ,iar consumul mi-a scazut cu ~1l in oras....asta din decembrie pana acum (si a fost si frig si aglomerat )..

RSK 03-04-08 11:06

Re: II e30 rsk

problema cu debitmetrul nu am rezolvat-o!as vrea sa iau unu sigilat din germania...cat vrea pe materialul de pe tavan?am sunat si volanul ma costa 250ron.cred ca il las pe mai incolo

UniculSGM 03-04-08 12:59

Re: E30 - Rsk Ii

cat oferi pe o pompa submersibila de urs 2.5?

florin83 03-04-08 14:54

acul de la temperatura face figuri de cand am luat-o de la vopsit. Pana atunci n-am avut chiar nici o pb cu el. Sta putin sub jumate, dar se incalzeste motorul, baga caldura.. nu cred ca are de ce sa te deranjeze :-P

UniculSGM, masina e fara facelift, cu pompa sub prag.

ursuletz_cabrio 03-04-08 15:32

apropo de debitmetru ,sa iei un debitmetru de pe o masina cu motronik 1.daca pui de 1.3 va merge dar prost ......

Lucian_GXZ 03-04-08 16:34

S-o stapanesti sanatos RSK-ule! Asteptam si noi o poza ceva sa vedem si noi "mini-subaru-ul" tau :D

dud3x 04-04-08 21:00

o sa ii pun motronic 2 deci cred ca si debitmetru la fel...cred

RSK 05-04-08 05:24

am postat de la calculatorul lu' varmiu si era el logat :)

CuzKo 05-04-08 06:43

schimba termostatul... eu am stat o perioada fara el si imi baga caldura in masina dar tot asa, nu se ridica unde trebuie. l-am pus si am rezolvat problema.
am intelesc ca dak nu rezolvi treaba asta ai un consum ceva mai ridicat.

RSK 06-04-08 03:01

cred ca o sa ii iau si un termostat!dar deocamdata trebuie neaparat sa ii schimb toba ca e ciuruita si cilindru de la ambreaj...ca nu prea mai merge

RSK 06-04-08 14:29

ce parere aveti de traseu complet borla,undeva pe la 11 mil?e bun, e rau, sa pun altceva?

Cataaa_ 06-04-08 14:40

parerea mea e ca nu sunt multe firme care ofera ceva mai bun...
poate gresesc , sa ma corecteze cineva
salut!

RSK 06-04-08 16:19

6 Attachment(s)
mult mai bun pana in 12 mil?care sunt?da un mp daca nu e voie sa scrii aici
ps:ieri am spalat masina siiii mi-a intrat o galeata de apa in masina pe la trapa!am aspirat-o la o spalatorie de pe scaune si mocheta da tot mai e ud!sper sa nu se imputa

ps2:pozele pe care le-am promis

ursuletz_cabrio 06-04-08 21:33

Re: E30 - Rsk II

cu 12 mil iti iei oem ....si parerea mea este ca suna extrem de bine...la turatie joasa zici ca e autobuz :)) iar la ture inalte zumzaie ca un ferrari :)) cel putin in viziunea mea de nebun :D oricum ia-ti stock parerea mea ..nu se compara sunetul cu baraiala aia de la borla ...dupa care te si doare capul dupa un drum sa zicem pana la mare .
LE: facut de walker sau bosal ....dupa specificatii oem ..adica toba de serie :) iertare :P

All times are GMT +2. The time now is 14:11.

- Copyright 2026 4Tuning