![]() |
DISCO Porsche GT3 RS
13 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...35cfea3fea.jpg
DISCO Porsche GT3 RS SATURDAY NIGHT ORANGE FEVER Unii ar spune ca e un sacrilegiu sa insisti pe sunet in cazul unui Porsche GT3 RS, majoritatea preferand sa asculte doar pulsul motorului. Proprietarul acestui Porsche GT3 RS s-a implicat insa atent in sectorul MUSIC, si schimbarile sunt vizibile: sunet de la Rockford Fosgate si headunit Eclipse cu Dvd si toate "bunatatile" necesare in era moderna. Dincolo de faptul ca bolidul e imbracat intr-un portocaliu exotic si incitant, tipul asta se poate bucura de o adevarata discoteca "pe patru jante". |
Re: DISCO Porsche GT3 RS
Belea rau masinuta.
|
Mare e gradina lui Dumnezeu...:rolleyes2
|
tare jucaria asta:X
|
porsche - ce mai poti comenta???
|
pe langa faptul k masina te lasa fara cuvinte si iti creste pulsul la 200 si, acum iti mai sparge si timpanele si amesteca un pic mai bine mancarea in stomac....
|
suuperba masina, fara cuvinte;)
|
''beton'' masina, eu zic k nu prea ai timp sa asculti muzik in asa masina
|
.............la ce senzatii ofera.........
|
Cine are bani .. isi face ce isi doreste .. , eu sincer nu asi mai fii bagat bani si in muzica.. ,dar fiecare cum vrea . ;)
|
Quote:
|
Nu mi-as ingreuna un GT3 cu un sistem audio!
|
Fiecare cu gusturile lui,el a sacrificat performanta in scopu placerii.pacat....:( vorba lui lord il face mai greu
|
la o asa masinuta si la cum arata se explica investitia.sistemul audio e pe masura masinii.
|
hai ca era tare sa faca asa ceva pe un GT2 :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning