![]() |
Pontiac Vibe!
3 Attachment(s)
masina mea e un pontiac vibe facute de toyota pentru GM. e acelasi lucru ca toyota matrix dar arata mai diferit. are motor the 1.8 de la celica si corolla. face 140 de cai si 125 the TQ. e AUTO, stiu, dar e LA. te ia naiba pe autostrada...
|
arata foarte bine, dar jantele? le-ai schimbat sau nu mai ai capace?
|
Re:
Quote:
http://www.edgeracing.com/images/whe...angle_zoom.jpg |
chiar ar da bine cu jantele astea ;)
|
Da alea ar da bine..ca totusi e misto masina, dar knd t uiti la jante :(
|
arata fain masina mai ales din fata .
oricum tzipa dupa jante :D |
stiu ca trebuie jante, dar cam 1200 dolari costa... numca ce am luat masina si am pus jemurile... in septembrie o sa strang bani pentru jante, toba(exhaust) si header(nu stiu translatie in RO)... Si desi are mansoon sitem audio, are numa 350W. subwooferul e numa de 8 inch si e kicker cred. Vreau un solobaris L5 la 10 Inch
|
Tranteste pe ea si niste arcuri Eibach ceva mai mici decat cele stoc, sa zicem 1.3 inci fata 1 inci spate, cu set de KYB struts si te-ai facut.
|
Re:
Quote:
|
e frumos foc, sa-l stapanesti cu placere ( pacat ca e hidramat, dar asta-i trend-ul in america, e clar )
|
e o masina buna si la un pret destul de bun acum cu employee pricing si pt marimea ei insa daca ai luat-o automata si cu motorul de baza , care are 130 cp btw, nu 140, e mai mult un daily commuter. Ai familie mai maricica s-au ce te-a facut sa optezi pt tipul asta de masina?
Jantele alea negre cu polished lip care le-ai pus ar sta perfect pe masina dar mi se pare mult 1200$, ar trebui sa gasesti pe 18\" set de jante cu pneuri mai ieftin putin, vezi si tu pe net sunt o gramada de situri cu depozite care vadn numa pe net. In rest parerea mea s-o lasi stock la motor ca headers si o toba finala n-o sa faca mai nimic si dai banii degeaba. Mai bine baga banii aia intr-un sistem de sunet si video, sa vezi ce-o sa te iubeasca copii daca le tragi ecrane si un PS2 in spate :D |
e cam 900 cu cauciucuri... e ok.. se gasesc pe aci dealuri pentru jante... dar tre sa la cauti... nu stiu daca fac modificatii la motor, dar la suspensie o sa fac...
|
DACA NU VII CU EA IN ROMANIA...DEGEABA :!:
|
Re: Pontiac Vibe!
e destul de marfa masina ...dar parca sa bagi atati bani in ea e cam mult ..parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning