![]() |
Pareri post show
Mie mi sa parut sincer ca a fost .. urat. A fost jumatate din ce sa promis si probleme foarte multe ( ca sa nu zic ca organizarea a fost proasta, pt ca e prea general). In ce priveste absenta lui pyromaniac, el e singurul motiv pt care as fi venit, pt ca in rest am in VICTORIEI show & shine in ORICE WEEKEND :wink:
Dar de, asta e ! SPERAM CA SE VA TINE DE CUVANT SOFERU LU ELEONOR CARE MIA ZIS CA LA ANU VINE SI CU DODGE CHARGER SI CU DODGE RAM SI CU EVO 7 DIN 2fast 2furious ! Per total a fost dragutz, da nu ce sa anuntat. |
:lol: :lol: :lol:
|
Mie mi-a placut ce am vazut, nu in fiecare zi ai ocazia sa vezi mers cu masina pe 2 roti, Oltcit rasturnat pana nu s-a mai putut, demonstratia lui Mihai Stoichescu si ce mi-a placut cel mai mult, concursul de drifting si burnout, unde s-au bubuit foarte multe cauciucuri. Au fost si probleme, dar per total a fost foarte frumos.
|
HeLL Drivers RUlz :D super misto i`am luat autograf la pilot si lui Mihai Stoichescu
|
Mihai Stoichescu - a fost misto, pacat ca nu a participat si pe bicla:(
Pyromaniac - a fost \"senzational\"....aa stai ca nici n-a fost Hell Drivers - meseriasi rau de tot Ursuletzii - pe masura asteptarilor si soferii lor mai nebuni decat ma asteptam Concursurile (Best tuning, sound, etc...) - au fost?!..eu nu am vazut decat decernarile Liniutele - au fost si ele pe masura asteptarilor, dar prezentarea lor a fost cam defecta DJ Yves - nu prea a mai ramas nimeni sa vada si in loc de P.S. Fetele de la M.N.C. - facute gramada - nu prea merge sa dansezi pe house de parca ai dansa pe manele :roll: Daca am gresit cu ceva...va rog sa spuneti |
Mie mi-a placut..am avut insa senzatia ca era mai misto cu mai multe masini..ma rog, o parere doar..
mi-au placut ursuletii (saracele cauciucuri :P) si ford sierra show. Per total eu zic ca a fost un eveniment reusit. |
Mie mi-a placut..am avut insa senzatia ca era mai misto cu mai multe masini..ma rog, o parere doar..
mi-au placut ursuletii (saracele cauciucuri :P) si ford sierra show. Per total eu zic ca a fost un eveniment reusit. |
eleonorul a fost sub assteptari are multe defecte la estetica serios
spectacolul in sine a constat in liniutze si burn-uri cascadorii au fost super in rest organizare de kk |
Pareri impartite, da io nu mam dus la mare ca sa vad un burnout, frate. Ziceam ca apar \" international & national cars \" cum scria acolo, da de fapt au fost masini pe care le stiu deja din BUC, si restu sunt satul de ele ca le stiu. Marfa era Eleanor si Pyromaniac da nu stiu de ce nu a fost realizabil..
Aa, chiar. Cine poate sa imi explice si mie de ce nu a venit PYRO ? |
oragnizatorii....de 2 lei...dak nu era mr & nsl acolo...care i-a salvat..nu iesea nimik.tot respectul pt muuult fuuum.pt toti cei care s-au ocupat de chestia asta..pt k unii in timp ce ii tineau pe spectatori deoparte(garda nu stia sa-si faca treaba) nu vedeau nimik din ce se intampla.orice s-ar zice florica e un om d emilioane si in toata nebunia care a fost akolo a avut timp shi de niste copii....per total a fost super.mai mult fum si spectacol nu am vazut in ro.tot respectul pt totzi.de la ursi la honda civic shi solentza(frumoase drifturi cu solentza-psycho dak nu ma insel-).puiul de serchin a cedat inaintea cauciucurilor.gsiu nu prea putea sa dea burn...R3$p3kT!!!in rest k show & shine a fost ok.dak nu era curs shi show-ul....nu stiu cine mai venea.
|
Frumos showul facut de rechin, dar pacat ca din cauza lui, a iesit CRY-ul de acolo, pentru ca era sa fie lovit de E21. Solenza - SHM chiar mi-a placut ce a facut. HAI-ul ramane regele cerculetelor.
|
era sa uit:cursa pe 200 de metri desi nu a fost organizata de marii experti shi cunoscatori cu experientza vasta in cursele pe 400 de metri a avut un succes foarte mare...shi setea celor din buc shi nu numai s-a aratat.prezenta bucurestiului a fost in nr foarte mare shi a masinilor in general.super!asa sa fie de acum in colo.
|
prostul ala care prezenta masinile la liniute nici macar nu stia ce masini participa! ba bmw ba orice alta masina decat cea care era prezenta la liniuta! de ***! si pe gsi chiar nu reuseam sa-l tinem pe loc pt burn!
si da aproape ca nu mai faceam fata sa tinem lumea de-o parte ca jandarmii erau furati de priveliste, parerea mea ca a fost acceptabil! https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=75 poze aici, cateva! mai am o groaza! |
Re:
Quote:
Chiar dc au existat inadvertente la prezentarea masinilor (din diverse motive) poti sa dai si tu o mana de ajutor data viitoare ca de participat oricum vad ca nu o faci.... |
Domnu' TAU ar fi bine sa-ti ceri scuze ... Nu stiu la cine te refereai exact dar vad ca sari cam repede la insulte. Nu ai inceput bine in MR . Ai deja un cartonas galben pt insulte . La al doilea ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning