![]() |
2006 Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
6 Attachment(s)
Noua generatie Evo IX MR din pacate nu am asa multe date tehnice ...
Engine Type: Inline-4, Turbocharged Displacement cu in (cc): 122 (1997) Power bhp (kW) at RPM: 286(213) / 6500 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 289(392) / 3500 Redline at RPM: 7000 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 235/45 R17 Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 178.5 × 69.7 × 57.1 Weight lb (kg): 3285 (1490) Performance Acceleration 0-62 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): n.a. Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. mi se pare panou central al bordului cam neflefuit si nu obs diferenta inafara de motor la masina caroseria a ramas aceiasi |
mdea, asta face banii, maine daca am marunt si timp mi`o cumapar :d
mijto arata acceptabuil oare cum merge? |
sper ca cei de le Mitsubishi sa fi rezolvat problema legata de intarzierea cuplarii turbinei.acet lucru fiind marele dezavantaj fata de Subaru!
|
Ca design Evo 8 arata mult mai bine. Pacat de diferenta asta de preturi dintre America si Europa.
|
mie imi place foarte mult noul EVO...
spoileru fatza e mai frumos... dar parca nu imi plac cozile alea de rekin sau ce sunt alea de pe plafon...ce rol au?de aerodinamica? tare as fi curios sa vad cat costa aceasta mashina... |
Evo IX se vinde in UK in 3 variante:
2.0 Turbo Evolution IX FQ-300 Manual (Petrol) £27,999.00 2.0 Turbo Evolution IX FQ-320 Manual (Petrol) £29,999.00 2.0 Turbo Evolution IX FQ-340 Manual (Petrol) £32,999.00 sper sa va ajute cu ceva aceste pretzuri... :wink: |
Re:
Quote:
|
E destul de ieftin pt ce poate.
La design nu prea are multe schimbate :? |
DUpa parerea mea cei de la mitshubishi au pastrat o forma ptr. evo inca de la evo 5 si pana acuma mari diferente in ceea ce priveste caroseria nefiind :roll:
|
nice one :) desi mi se pare cam scump... :roll:
|
4 Attachment(s)
mie imi place... dar varianta limitata Sport Wagon e... :oops:
|
Arata urat wagon-ul,zici ca e un Volvo de ala vechi.
|
Bun ar fi unu' 8) :twisted:
|
Frumoasa masina mai ales cea \"originala\" varianta Sport Wagon mi se pare prea depasita pt o astfel de masina sport
|
evo rules
e super tare noul evo dar plansa aia de bord cam din topor dar in fine cu un volan mai sport si cu ceva modificari ar arata beton |
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning