![]() |
Informatie bord BMW E36
Am si eu o intrebare pentru cei care cunosc mai bine.... daca se potriveste bordul de pe E36 4usi pe E36 2 usi coupe(nu compact), este la fel, este mai mare? a facut cineva transferul asta?
Va multumesc |
Re: Informatie bord BMW E36
Chiar nu stie nimeni daca bordul de pe 4 usi are aceleasi dimensiuni ca cel cu 2usi coupe?
|
Quote:
|
ok, multumesc mult.
Ai tu cumva unul de vanzare (doar daca este negru complet, ca al meu e gri) si la ce bani? ma intereseaza doar coaja +torpedoul. |
Ca sa nu mai deschid alt topic va mai rog sa ma lamuriti cu ceva: mai demult mi s-a stricat senzorul de impulsuri de pe arborele cotit neavand altul am improvizat unul de la un camion, mecanicul spunandu-mi ca nu are nimic, dupa ce l-am pus indicatorul instant de consum nu mai indica decat maxim 22, ulterior a aratat din ce in ce mai putin pana a ajuns sa arate maxim 6, acum am cumparat senzor (sh) si tot la fel indica. Care ar putea fi cauza?
eventual rog un moderator sa modifice titlul topicului. Multumesc |
am eu un bord .. de 318 is.. da se potrivesc cel de la un coupe la 4 usi .. daca te intereseaza .. 0767596869
|
care shtie ca sunt codurile alea de la 1 la 6 care tzi le arata calc de bord cand il resetezi? tot la E36
|
Am o problema la 318i! Nu mi afiseaza nimic in ecranul de bord! M am uitat la panoul de sigurante si am obs ca i lipseste una! M am uitat si mai atent si am vazut ca in locul in care lipseste are un singur pin celalalt fiind cazut sau cine stie... Siguranta e :bord display! Sa fie de la ea? Ce e de facut?
|
:-P interesant topic , ai incercat sa modifici nu de alta da ideea mi sa parut interesanta...:D
|
din cate stiu eu nu se potriveste bordul de coupe la 4 usi si nici invers...eu am incercat demult, si...nu merge.
|
Cred ca sa inteles gresit : initiatorul se referea la coaja bord iar ceilalti au inteles ceasirile de bord . Di cate stiu coaja de bord de pe coupe nu merge pe sedan sau viceversa ; Coaja de coupe este mai scurta .
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning