![]() |
Cabrio: 8 modele
Care dintre urmatoarele modele este masina ideala ca design, in primul rand (si nu numai :-P): Mazda MX5, Peugeot 206 CC, Toyota MR2 (modelul dupa 2000), Citroen C3 Pluriel, MG MGF, Fiat Barchetta, BMW Z3, Ford Streetka ?
|
Re: Cabrio: 8 modele
Eu sunt de parere ca MX5-ul e de departe cel mai bun si cel mai frumos de aici.
|
imi palce Barchetta si MGF, dar si MX5
|
Bmw Z3 M !
|
nu cred ca e vb de asa ceva aici. Cu siguranta nu ar mai avea rost discutia daca ar fi vb de Z3 M.
|
mazda mx-5.
|
hai ca de-aici nu se intelege nimic.
chit ca fur idei, fac eu nou topic cu poll si poze |
mazda fara discutie...te rog scoate z-ul ala de la bmw ca numa masina frumoasa nu-i
|
Toyota MR2 eu zic k e cea mai fasneata dintre toate si sa nu uitam ce inseamna generatiile trecute de MR2 mici rachete din cauza greutatii reduse in plus sunt convins ca si ultima generatie e la fel. Nu e atat de des intalnita k Mazda MX-5 in Bucuresti nu e atat de rotunda de femeie si in plus la performante o face zob iar ca fiabilitate e Toyota.
|
BMW Z3 ca design e mai tare decat celalalte
|
fiat barcheta deoarece designul facut de cei de la pininfarina ... se stie reprezinta frumusetea si dragostea , nu doar forta bruta cum este la unele si sa fim seriosi exista o masina pe lumea asta care sa ofere sentimente mai placute decat o italianca ? nu cred :P , mx5-ul mai merge iar ca design mai urat cred ca intra usor z3 si streetKA , am vazut un streetka zilele trecute , urate rau si prea feminine asa
|
Pentru mine clar BMW Z3
|
All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2025 4Tuning