![]() |
Machete in lucru - Most_Wanted
6 Attachment(s)
...daca tot nu am vandut Audi A4 .....am zis sa ma apuc de experimente pe el .....si stiind ca oricum o sa il iau la smilgher pe tot ....am zis sa ma joc putin cu vopsea pe el ....
Cert e ca am inceput lucru la machetå.....dar nu stiu cand va fii gata . sory..pt claritate |
Re: Machete In Lucru -Most_Wanted
ce scara e?
|
1/24 e scala
|
urata masina cu dunga aia :???:......
|
Quote:
|
azi pt prima oara am pus si eu mana pe poxilina si am incercat ceva de proba pe a4...dupa care am dat jos .......si pot sa zic ca nu e chiar greu .....
INCEPE DISTRACTIA!!! |
6 Attachment(s)
si dupa cum ziceam am inceput sa lucrez la Audi A4 ....este foarte mult de lucru ...si nu iese chiar ce vreau ...e prima oara cand pun mana pe poxilina ....vedem ce o sa iasa ...:rolleyes2 cateva poze
|
mai ai mult de lucru ... dar in stadiul de acum in place cum arata bodykitul:)
PS : dupa ce il termini in poxilina da cu smilgher fin k sa nu lasi urme |
Quote:
|
era doar un sfat nu o lua in nume de rau...... oricum bodykitul e foarte bine facut
|
arata f bine fai si pleoape,parerea mea;)
|
Quote:
am incercat sa fac pleoape ....dar ....e putin cam greu ....o sa fac direct pe far pleoape ....prima oara am vrut sa fac capota peste faruri ....dar nu sar mai fi inchis cum trebuie :D.... |
nu e greu deloc nu are o forma farurile prea complicata:D lipeste o bucatica de tabla de la o cutie de bere,suc din aluminiu pe sub capota si o scoti peste far putzin,dai forma care o vrei si dupaia pui chit peste ;) spor!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning