![]() |
Cel mai inalt om din lume a primit un Chevy
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e4b0d1cf30.jpg
Cel mai inalt om din lume a primit un Chevy Leonid Stadnyk, cel mai inalt om din lume (2.58 m), a primit un Chevrolet Tacuma modificat, pe masura staturii sale. Aceasta i-a fost inmanata chiar de presedintele Ucrainei, Viktor Yushchenko, in fata biroului sau din Kiev. Stadnyk a inceput sa creasca la varsta de 12 ani, anomalia fiind cauzata de o operatie pe creier. "Uriasul" i-a scris presedintelui Yushchenko, rugandu-l sa-l ajute in incercarea sa de a-si procura o masina potrivita inaltimii. Sursele au subliniat ca modelul Chevy Tacuma a fost construit de o echipa de ingineri din cadrul fabricii ZAZ (Zaporizhia). Nu sunt mentionate insa si modificarile aduce masinii, avand in vedere ca aceasta nu arata foarte diferit de modelul initial. Un lucru e cert: cel mai inalt om din lume are acum cu ce sa iasa la agatat! |
Re: Cel mai inalt om din lume a primit un Chevy
cam mica masina dar ce pantof are
|
oare pedala, pedala de la acceleratie, e pe masura pantofului;)))))))
|
asta cand te calca .. cu pantoful ala te calca pana la genunchi.... saracul cred ca e o povara .. sa fii asa inalt sa nu poti sa mergi cu o masina sa-ti iei o incaltaminte un pantalon ...
|
cam mica masina ..cred ca ii trebuia trapa sa scoata capul :)) cat despre pantof...ce sa mai omu traieste pe picior mare.
|
Sincer imi pare rau de omul acesta , si se vede clar ca si in masina asta tot stramt sta .
|
tot mica e masina ......nu se vede nici o modificare......si mie imi pare rau de el..........cand am vazut prima oara postu am crezut ca e BORAT
|
yo sincer ma bucur pt el,da masina totusi e km mik
trb sa ii ia makr un escalade :)) |
mnooo.... credeam ca e mai mare... :D
|
2,58 :O WOW :O ! Mah da mare e asta ! :O Frumos gest ca lau ajutat :-P
|
Am si eu 2,02 sincer e greu pentru mine si eu am destul la picior si altele dar cand ma gandesc la el imi pare rau :( nici eu nu prea am loc in masini dar totusi merge:>
|
sunt curios cum o arata intr-un tico...!
|
viata acestui om e foarte grea, dar e bine meritat acest gest...va dati seama cand pune pantoful ala pe acceleratie direct in podea o baga.
|
foarte frumos din partea lor
|
super gest:D
am vz si un documentar cu el si e un om de milioane,kiar merita,k d masini modificate pentru copiii minune m am cam saturat:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning