![]() |
Masini pe litoral
9 Attachment(s)
topicu are ca scop publicarea pozelor cu masini surprinse pe litoral anu asta....
de oricare...stock...funny....tunarite...aparitii noi...s.a.m.d incep eu :lol: |
9 Attachment(s)
part 2....
mentionez ca nu am stat cu aparatu de gat tot timpu...asta asa...ce mai gaseam seara....prin Vama Veche.... si imi pare sincer rau ca am RATAT un speedster de brasov....!!!maaama maaama...! :)) |
next... :arrow:
|
9 Attachment(s)
acu mai combin...am fost o zi la Neptun....si una in Mamaia... :lol:
|
8 Attachment(s)
grr...
smartu ala chiar imi place...l-am vazut si prin Vama...da nu aveam aparatu la mine :roll: |
nenea cu e46-le negru cre'ca-i RaZvY ( 4tuning & Bmwclub )
|
posibil sa fie el....dar parca avea grila cromata ...yo asa imi aduc aminte.. :)
|
nuj cine e exact....numaru era din UE...:))) si cum Ro nu e un UE inca.... :lol: chiar nu mai stiu,dar la spate nu avea decat o toba sport...n-am stricat poza pe el :lol:
|
4 Attachment(s)
asta nu cred ca isi are locu aici...e in brasov surprinsa masina..dar mie imi place ....ca vb aia...AMG :lol:
|
bai da bestiam mai este frate CLS au spart tiparu astia de la mercedes cand lau facut este cumva mana lui Chriss Bengle ? stiam demult ca a plecat de la BMW dar unde sa dus ??? la mert ?
|
haha,masina lu' petrica
|
a cui mah ? cine e petrica ?
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
noul x5? :lol:
|
aia alba de teren
infinity parca-i nu mai stiu petrica e patronul fostei discoteci NO PROBLEM din cta are omu si ferrari,fi-su are un hummer h2 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning