![]() |
Cursa Pitesti 30 martie
plecare ora 7:00 dupa ora noua billa dr taberei
curse acceleratie Pitesti |
Re: Cursa Pitesti 30 martie
|
taxa de participare este de 10 ron
|
se jtie ka venim :D
|
eu lipsesc! am avut belele aseara si ma calmez un pic asa..pana la 1mai
|
cred ca venim sh noi
|
sau nu cred..........sigur:)))))))))
|
Venim Pitestiiiiiii sa va luam cupele :lol:
|
Quote:
|
care a mai fost la curse si are pareri de spus sa spuna si celor care nu au mai ajuns ....din ce observ totul sa facut pe aranjamente la pitesti :)
|
ex:fanatik a bagat pisica 2,5 cu nos la grupa de 1,8....a luat locul 1 pisica.
|
pai a bagato acolo ..pt ca la o liniutza facuta ca la carte nu are curaj pt ca e foarte constient ca se va alinia la start cu el un bolid mult mai puternic...dar asta e FANATIK Fair-Play :)))) de rasu lumi
|
pisik a luat locul 2 !!! asta e1 la mana si 2 la mana s-a zis ca e pe timp si cand a ajuns prima oara la start cu NUT-ul din MR organizatorul la intrebat ce motor are si a zis 2.5 24 valve si ala i-a zis ca ii cronometreaza timpul pentru grupa de 2.5 !!! ca o fi uitat ala sau nu l-o mai fi interesat asta e problema lor !!! el cand a castigat a spus ce motor are , nu stiu dak multa lume ar face asa ceva !!! + de asta nu stiu kenzo dak il cunosti pe DUCU de la dream squad si dak il cunosti intreaba-l pe ce loc era sa iasa dak nu ne duceam cu el si vb cu toata lumea sa ii dea locul 1 !!!! te rog de acum in colo sa te abtii de la orice comentariu legat de fanatik motorsport!!! ca sa fie pace !!!!
|
am uitat sa mentionez ca butelia de NOS nu este functionala !!! asa ca va rog nu mai vb aiurea !!!!
|
Serios....da golful 1 ce motor are?hai ca va iau cu toate sa vedeti ca nu e frumos ce faceti:D...din cate stiu de la fostul propietar andu are de 1,8 si astazi a concurat la 1,6:)))))
|
All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2025 4Tuning