![]() |
Audi A8 by Andre Rothganger
10 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d4358be4b1.jpg
Audi A8 by Andre Rothganger Avem de-a face fara indoiala cu un Audi A8 care vrea sa devina star de cinema. Jantele de 24" si saltul de la 275 CP la 330 CP, facut cu ajutorul modificarii ECU, confirma banuielile noastre. Viteza maxima mentionata este de 275 km/h, si daca tot mergi cu stil, macar sa fie stil si la interior. Aici, o tapiserie complet personalizata si o serie de instalatii multimedia generoase declara razboi stilului stock. Totusi, am fi vrut sa vedem mai mult, si din A8, si din fata aceea care il lustruieste... |
Re: Audi A8 by Andre Rothganger
arata frumos la exterior da urat la interior...
|
Si-au batut joc de masina ! ! ! Ce oameni ! ! ! E de tot ____ interiorul ala ! Exterior-ul arata bine pe alb si jantele alea mari dar la interior .......JALNIC ! pacat ca e un Audi A8 .....:|
|
Quote:
|
destul de reusit exterioru masinii. Interiorul si el reusit dar culorile nu se cam potrivesc. In rest, vedeao-as la mine in garaj ;x
|
ciudata combinatiea de culori pe interior, nu inteleg sensul lsd-urilor sub luneta... dar la exterior e criminal :D
|
Misto masina !
|
merge exteriorul.. jentile alea sunt criminale. interiorul modificat fara simtz. au incercat sa imbine prea multe chestii acolo si nu dau prea bine in decor
|
Da frumoasa pe dinafara :yikes:.
Dar pe dinauntru e Oribila "Culori Naspa, LCD-Uri montate in locuri fara rost" Bleah :anger: |
Mie imi place foarte mult cum arata , si vad ca au lucrat si la motor putin .. ca au ridicat destul de mul puterea lui .
|
mie imi place ce a iesit..nu imi plac culorile la interior...in rest merge
|
mie imi place foarte mult si exteriorul si interiorul..o lucrare reusita .
|
e super masina !
dar lcd-urile sub luneta ... |
frate au stricat A8-ul :((...l-au transformat intr-un bling-bling.
|
imi place exteriorul......la interior nu ma pronunt...prefer sa ma abtin...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning