![]() |
Ceva idei pt cativa caluti pt un opel tigra 1,6 16v 1995
Cse se poate pune??
|
Re: Ceva idei pt cativa caluti pt un opel tigra 1,6 16v 1995
salut .. incearca si tu sa pui un filtru sport ... o toba sport ... si eu cred ca vei mai obtine ceva ceva peste caii originali
|
ionut_birovescu sa stii ca nu obtii cine jtie ce.... am si io tigra 16.16v 106 cai originali si am pus filtru sport si toba i am dat jos si ktalizatoru da nu se simte diferenta prea mare .mai mult d 110 cai nu are. ca sa faci o modificare buna sa i schimbi pistoanele(cca 600 euro) si atunci iti spun io ca nu mai recunosti masina:D
|
intrebare de nepriceput:D.... daca e 16v are consum mai mare?
|
mergi si tu pe http://auto.howstuffworks.com/ sa intelegi diferentele dintre SOHC si DOHC si multe altele.
|
Quote:
Revin ontopic..: Are pe jumatate dreptate. Scoate intermediarele, lasa doar o finala sport, apoi baga un CAI ( Cold Air Intake ) , cu o priza de aer pe unde prin spoiler, sau unde vine mai bine. Ideal ar fi un filtru BMC in capsula, si de pe gura lui sa plece traseul spre "priza" de aer din spoiler, eventual din capota poti face... Doar asa se va simti ceva. Daca pui DOAR filtru , mare lucru nu faci. De ce spun CAI, pentru ca intra aer "mai rece" , direct d'afara, nu e tras din compartimentul motor ( cum ar fi doar un filtru sport aruncat acolo ..), care in compartimentul motor e o temperatura mare, stii si tu asta. Verifica in ce stadiu sunt bujiile actuale, schimba-le cu unele noi, eventual BRISK. Sper ca te-am ajutat |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning