![]() |
CITROEN C-SPORTLAUNGE CONCEPT
2 Attachment(s)
Ceva frumos de la Citroen... se pare k designerul de la Citroen se pricepe, si se pricepe bine rauuuu!!!
STORY by CITROEN : As a debut at the Frankfurt Motor Show, Citroën is presenting a new interpretation of the grand touring car. The new C-SportLounge concept car features powerful, aerodynamic exterior lines and a cockpit-inspired interior designed for the pleasure of the driver and the well-being of the three passengers. The wide tracks and curved flanks of the C-SportLounge convey a sense of power, while the flowing lines and elongated roof optimise aerodynamics. Special care was taken with the air flow, resulting in a drag coefficient of just 0.26. The determined look of the front end is emphasised by the broadened air intake and elongated, clearcut headlamps. The large windscreen placed well to the front rises high and melds into the sunroof in a single unbroken line, offering a broad glass surface, enhancing visibility and letting in maximum light. The luxurious interior of the C-SportLounge, designed to seat four adults comfortably, expresses the grand touring spirit of this concept car. The on-board ambience is a mix of noble, dense, worked materials and more mechanical styling for the driving position. With suicide doors at the rear, the C-SportLounge offers unexpected accessibility for a vehicle of this type. Mai multe detalii nu am... Chek out These Photos... PEACE :peace: |
zici k e ozn :shock: imi plac jantele.sunt curios cat va costa :roll:
|
omule, incearca si tu sa nu-i zici masinii asteia lamaie... mai baga un e in citroEn, la titlul topicului
|
SUPER TARE !!! abia astept sa-l vad pe piata ! :)
Creca as face orice sa-l cumpar (acu depinde si pretu si motorizarile ) |
Arata super citroen-ul,acum vad ca apar cat mai multe masini tip renault velsatis.Cred ca in 20-30 de ani toate masinile vor fi hatchback. :?
|
Re:
Quote:
mie unu nu imi place...dintr-un motiv...prea inalt imi da impresia de mashian de familie... urat...in loc sa fie asa ca o picatura de apa cu aerodinamicitate mare e o balena...nush ce sa zic asa o sa fie toate mashinile in 20 de ani??? daca se intampla asta sigur ma las de automobile...! jantele imi plac si mie dar atat! :wink: |
nu uitati k e concept :D
|
\"resulting in a drag coefficient of just 0.26\"
orlando stii ce inseamna asta ? si oricum masina e prea faina te-ai invatat tu cu designu de la vechea dacie de aia nu esti obisnuit oricum masina nu e nici mare nici inalta ! e pe jumate la inaltimea unui LOGAN da nah .. nu pare asa agresiva ca Loganu .. . nu ? oricum nush cum te lasi tu de masini cand nici nu te-ai apucat? si nu in 20 de ani or sa se vanda masini cu astfel de design ci in maxim 3 ani in 2006 GM deja au pregatit peste 50 de modele noi de masini si multe dintre ele au fost prototipuri :) pacat ca nu o sa le vedem in romania dar macar o sa le vedem la TV :D |
Re:
Quote:
|
Au exagerat prea mult cu farurile (trea` sa le faca macar pana in spate daca tot le-au lungit in halul ala)! in rest dragutza
francezii ca francezii ...tot cu designul lor futuristic au ramas :wink: |
misto citroenul dar cum a spus si topser au exagerat prea mult cu farurile :lol:
|
super masinutza... eventual trebuia sa ii prelungeasca farurile pana in portbagaj 8)
|
nu vi se pare ca seamana cam mult cu ultiumul concept mitsubishi? :roll:
|
8 Attachment(s)
poze:
|
nu ma asteptam la nimic mai putin de la Citroen. design avantgardist, evolutie... viitor
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning