![]() |
Mitsubishi Eclipse
5 Attachment(s)
salut,
Speedline Hunedoara....mai exact....Mitsubishi Eclipse 1999 full options motor: 2000 16v 4g63..150 cai stock...+ soft(Master Tuner)...cica ar fi undeva la 170 acum exterior: body kit "Rebel" de la Extreme Dimensions USA,eleron "airforce",undercar lights..."Dectane Max Glow",folii LLUMAR,jante 17" incaltate Continental Sport...235/45/17 fata si 255/45/17 spate interior:full piele,presuri aluminiu,volan+pedaliere sport,elemente carbon,ceasuri plasma audio: player alpine iDA-X001,statie alpine V12,subwoofer Pioneer+dvd Panasonic to be continued....... |
Re: Mitsubishi Eclipse
Bine ai venit :) Ti-am dat add (dupa ce m-am prins cum :) cu ajutorul lui Vali) la grupul A.C.S. Speedline Motorsport!
Ti-am zis ca ai o masina foarte faina? :) :D :D8):oops: |
mersi....n-ai vazut ce descriere i-am facut???...zici c-o vand!!!
|
Frumoasa masina.. o admiram de ceva vreme prin oras :)
Pacat ca nu ai luat-o si pe Iulia la pachet cu eclipsu :D |
deci o sti pe Iulia.......:)).....masina nu a mai aparut prin oras pt ca e in plin proces de modificare dar in curand o scot....merci pt gandurile bune si bafta
|
Pai da, vine vara trebuie o schimbare de look la masina:) desi oricum e frumoasa...
Esti invitatul meu si pe zona Hunedoara a forumului :peace: pe unde o sa dai de cei din zona noastra:baby: |
stiu de zona Hunedoara si pe multi care o frecventeaza "on-line"....dar am preferat sa nu ma implic .....nu ca m-as crede eu mai special sau faze d'astea sa nu cumva sa ma intelegi gresit....daca imi lasi un id de mess iti pot explica mai multe acolo
|
Foarte frumoasa masina, ma intrebam in ce oras o ajuns si ma bucur sa aflu ca o ramas aici ;). Bafta la noile modificari, abia astept sa vad cum va arata 8)
|
1 Attachment(s)
merci de gandurile bune....masina e la vopsit...atasez o poza cu noul kit de pe masina..culoarea ramane aceeasi...
|
Foarte frumos kit-ul, o asteptam cat mai repede pe strazi ;)
|
Chiar ca :) Mai e de lucru? Sau ii gata???
|
O iesit bestia de la naftalina ;) arata 2 clase peste cum era inainte 8) M-am luat intr-o seara dupa tine dar nu prea mai bagat in seama ;)
|
scuze....chiar nu sunt genul.....ori ma grabeam undeva sau aveam ceva important....altfel as fi stat de povesti!!!data viitoare blitzeaza-ma si bem o bere....ok??
|
Cum mergeti la bere ba ca doar sunteti cu masinile :p
Pune niste poze cu noul look... si eu te-am vazut prin oras de cateva ori, defapt nici nu prea ai cum sa nu observi masina.. Foarte Frumoasa a iesit Bravo pt kit!!! PS: Revansa la fotbal cand o luati Alex ?(cablaje HUN rullz) |
era bere d'aia fermecata.....sau..."apa plata cu lamaie" ca sa fim in ton cu ultima moda in materie de fitze la terasa......ma...multzam fain de masina....nici prea prea..nici foarte foarte....faza cu fotbalul tre sa organizeze cu cimpoca ceva ca jucam nicio problema...facem la constructorul una ca-i mai aproape...si sa vina ai nostrii sa jucam pe bune sa va dereglam putin :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning