![]() |
LA MULTI ANI GEO (YDT)!!!
La Multi Ani GEO sa fii sanatos si sa ai parte numa i de bucuri,sanatate si sa nu stii ce inseama greutatile. La cat mai multe cupe castigate si sper sa te simti bine in familia MIDNIGHT RACERS!!!
|
la multi ani frate! sa ne fii cat mai sanatos si cat mai fericit!
la cat mai multe liniutze:D :lol: :lol: :P :P |
la multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca
|
PT. GEO BAROSANU SE STIEEEEEE!!!! HEHEHEHEHEHE FARA NUMAAAAR!!!!
LA MULTI ANI GEUTZU, TOT CE ITI DORESTI, CAI MULTI, MASINA SMECHERA SI ANA IN DREAPTA MEREU , K DA BINE!!! PEACE :peace: |
La multi ani!!!
Fie ca toate dorintele tale sa ti se implineasca... si sa fi iubit!
|
la multi ani tata si toate cele bune sa fie la tine :bunch:
|
Re:
LA MULTI ANI ,saanatate si multa bafta la mai multe cupe :D
|
LA MULTI ANI ! si tot ce isi doreste ... baiatul care a castigat grupa A la Craiova mai ales in fata unui prieten de-al meu din NSL ! L-am vazut pe litoral saptamana asta pe Geo ... din pacate eu m-am intors acasa ... sper sa revin totusi la Tuning Show 8)
|
La Multi Ani! :peace: !! :peace: !tot ceti doresti :wink: si multi caiii la golful ala al tau :woowoo:
|
La multi ani , multa sanatate si tot ce iti doresti !
|
Tot ce-ti doresti !!! Sa-tzi iei mashina visurilor cat mai rpd!!! Sa fii sanatos, linistit, sa ai parte numai de realizari (in toate domeniile) si sa ramai asha cum eshti!!! :wink:
Itzi doresc si tie si Anei - TOT BINELE DIN LUME!!! |
La multi si la cat mai multe cupe castigate ..
|
La Multi Ani si tot ce tot doresti, fie ca toate visele tale sa se implineasca, mult norok in dragoste si pe \"pista\" , sa ai parte de tot ce are viatza mai frumos de oferit si Multa sanatate. Norok!
|
La multi ani!!!...........si nu uita ce ti-am spus :wink: (Mustang)
in cateva zile ai si cadoul de la mine, un CD :D ..sa-ti aduci aminte |
LA MULTI ANI!!!! tot ce iti doresti .... multi calutiiiiiiiiiiii.....o inima mare sa o iubesti mult pe ANA....... o lama de barbierit sa iti dai barba jos.........sanatate..........fericire.......si de la TOBA pt fratele lui a daruit un radiator spart ....eheee si sa sti ca in sticlele alea doua era ceva bun
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning