![]() |
Cati CP i-ai adaugat in plus masinii tale?
Dupa cum stim multi dintre noi au marit puterea motorului prin diverse metode chpituning/kit turbo etc. etc.
Voi cu cati CP ati marit puterea motorului? si cum ati ajuns la puterea respectiva, ce modificari ati realizat la motor? (specificati si cati CP avea masina initial) |
Re: Cati CP i-ai adaugat in plus masinii tale?
stock 200 cp.. si dupa admisie, evacuare si soft Rbn - ~250 cp.
|
Un diesel dci de 70CP initial dupa resoftare(chiptuning) 90CP...un castig de 20CP
|
200 din fabrica - spre 240 acum . Dar merge si vreau ma mult .
|
logan 1.5 dci 65cp euro 3...resoftate+evacuare=20cp..in total vreo 85
|
Quote:
Intre timp am vazut ca defapt motorul de 85 cai este cu totul alt motor ,deci facut sa suporte cei 20 cp in plus si daca nu ma insel are si alta turbina |
Quote:
|
castigi poate chiar mai mult la unele sau mai putin..nu-i chiar batut in cuie.....dar la logan stiu sigur ca este vorba de 20 cai.... acum nu stiu cum s-o simtii diferenta...ca parca nici sa arunc atatia bani pe geam degeaba ....mai bine imi iau un gps ceva
|
De la 68 sau 70 cat avea....la 138-140.......si urmeaza ceva la peste 170-180 curat.
|
Quote:
|
da..si eu sunt curios
|
Probabil alt motor
|
Quote:
si o benzinara cu turbo poate castoga 40-50 de cai, sau chiar mai mult daca ii pui un soft race. Quote:
|
Quote:
|
La motorul de 1573 cmc de 75 cp am schimbat arborele cotit,biele,pistoane,chiuloasa,galeriile de admisie si evacuare,carburatorul cu unul dublu corp si aprinderea de la platini la electronica toate de pe un motor de 1766 cmc de 103 cp ;).Practic eu mai am numai blocul motor si alte cateva maruntisuri din motorul de 1,6.8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning