![]() |
Text Symbol
Care aveti ceva semne scrise pe un text, ceva de genu asta:
..............T█▓T╛.............. ..............]█▓[ .............. ..............]█▓[ .............. ..............]█▓[.............. ..............]█▓[.............. ..............]█▓[.............. ............╔╝█▓╚╗.............. <|▓▓▓║exemplu║▓▓▓|> ...........╚╗░▒╔╝.............. .............║░▒║.............. .............║░▒║.............. .............║░▒║.............. .............║░▒║.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. .............|░▒|.............. ............. \░/.............. Acesta nu este facut de mine.. l-am copiat! :-P Care aveti asa ceva facute cu marci de masini sau orice altceva.... :D Puneti-le aici!:D |
Re: Text Symbol
exista un program ca sa faci asa ceva...nu stiu cum se numeste,dar eu l`am avut odata:D
|
e un program de transformat poze in ASCII,cauta-l pe dc++
|
Imi pare rau dar nu pot folosi dc++. daca are cineva si poate sa ma ajute sa il puna aici. Please !
|
poti lua apex dc ++ de aici
|
http://asciiconvert.com/ vezi daca te ajuta...
|
Frumos situ dar ma gandeam ca poate aveti voi ceva mai "original". Pe site nu chiar iese chiar asa frumos dar totusi e ceva.
Psycho mie nu imi merge nici un dc. Orice versiune ar fi! Mersi oricum! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning