Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Polish auto (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/72244-polish-auto.html)

Dtzu 25-03-08 15:50

Polish auto

Care este parerea voastra la polishul auto...adik care ar fi cel mai indicat.....DAK am masina zgariata putin de tot doar nu am sa o duc al polish pt o bucatica mica....deci intrebarea mea ar fi care ar fi polishul care te scapa de astea...cel mai bun ?

amg_0001 03-04-08 01:09

Re: Polish auto

Quote:

Originally Posted by Dtzu (Post 1445331)
Care este parerea voastra la polishul auto...adik care ar fi cel mai indicat.....DAK am masina zgariata putin de tot doar nu am sa o duc al polish pt o bucatica mica....deci intrebarea mea ar fi care ar fi polishul care te scapa de astea...cel mai bun ?

INCEARCA cu un polis mai finut daca vrei so faci singur . Dar parerea mea este ca sa o duci la un maistru daca vrei sa iasa bine .eu lucrez in bransa aceasta si pot sa-ti dau un sfat .Daca o faci numai pe o mica portiune se va cunoaste diferenta de luciu.Eu lucrez cu diferite produse care le aleg in functie de necesitatea de polisare a lacului de pe masina care o bag in lucru. buretii de polisare sint si ei diferiti + alte si alte metode. Intra pe rubrica masina mea si acolo am expuse ambele mele masini si poti sa constatezi singur cum trebuie sa arate o masina polisata Bafta si spor la treaba:-)

Dtzu 03-04-08 13:41

ok mss mult mah de sfat.....sper sa fie util si pentru altii ;)

Snoopy 12-04-08 21:33

Nu prea sunt in tema cu polish-ul si am si niste zgarieturi minic..cam de max 2 cm lungime si situate una sub alta ca si cum ar fi zgariat o pisica.Cum as putea "masca" zgariturile?Vreo pasta?Sa o duc la o spalatorie sa o faca ei sau sa incerc eu? :)

amg_0001 13-04-08 02:37

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 1481147)
Nu prea sunt in tema cu polish-ul si am si niste zgarieturi minic..cam de max 2 cm lungime si situate una sub alta ca si cum ar fi zgariat o pisica.Cum as putea "masca" zgariturile?Vreo pasta?Sa o duc la o spalatorie sa o faca ei sau sa incerc eu? :)

Poti sa incerci cu un polis mai finut singur , DAR parerea mea este so las la un mester. SUCCES:-)

marcov 16-04-08 19:38

Eu am gasit un polish bun, la aia in Baneasa care au si fibra si rasina, Polydis se cheama firma. Eu i-am testat si sunt ok...recomand !
Am luat si buretii necesari pentru aplicare ... in schimb tre' sa ai mana, man !

vacaroz 19-04-08 18:59

si rabdare si nervi :)

amg_0001 27-04-08 01:30

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1493240)
si rabdare si nervi :)

Daca vrei sa ai masina intretinuta . atunci trebuie sa acepti ca trebuie sa muncesti putin . Sau platesti un meserias . LUCSUL COSTA :-)

sorin_pss 12-05-08 13:59

cam cat e un polishat pentru un logan (bucuresti, sector 3, vreo firma)?

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning