![]() |
Renault Clio RS 2005 Concept
7 Attachment(s)
sorry nu exsta date tehnice fiind doar un concept dar in caz ca va iesi se speculeaza ca va avea un V6 motor nou doar atata stiu ....dati-va si voi cu parerea ....
|
simpatic, mic si rau :twisted:
Mi se pare mie sau dispune de 4 pedale ?!? :shock: |
3 Attachment(s)
nu cred ca are 4 are ca fiecare masina straina partea unde se odihneste picioru este si ea din metal pt a nu se toci materialu ala
|
acum are v6`le in fata??k vad k are 4 locuri...oricum..masina arata super...da` pretu iar e mare :roll:
|
cine a pomenit tati de pret ? :P masina va costa sub 25 000 E adevarat la banii astia iei altceva dar ......whatever........
|
oglinzile arata penal .. masina vrea sa fie agresiva dar o iesit prea agresiva .. .
tobele is faine .. interioru mi se pare de aiurea .. multa piele aruncata degeaba prin masina . La urma urmei tot pe 3 roti o sa ia curbele si tot tricicleta ramane .. iar scaunele alea din spate .. is hilare ... ca si cum \"Haideti baieti mergeti la o cursa? am scaune sport si pe locurile din spate va iau si pe voi 3 si ne dam cu ferrari ala \" ranault .. lasa-ne lasa-ne .. .:) La orice competitie auto clio merg pe 3 roti in curbe .. nush ce-mi inspira treaba asta ... discomfort numai de la suspensiile alea beton .. si instabilitate. |
6 Attachment(s)
sil4tuning, versiune pusa de tine e un concept...
masina va arata ca asta si va avea motor de 2.000 asiprat 200 cai. Nu se vorbeste de V6 inca, nici de 2.0 Turbo sau altceva. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
asta e adevarat, japonezii conduc detasat. nu mi se pare deloc dubios 200 cai din 2000cmc. modelul actuale are 182cai din 2000 cmc..
|
knd giaponejii o sa scoata 300 cai din 2 litri... baietii din franta or sa scoata 400 cai dintro 2 litri de champagne de bordeaux :shock: :shock:
|
tricicleta sau nu, micutzul clio RS s-a anuntat cu un 0-100 sub 7 secunde, performanta demna de luat in seama, cred eu
Se vehicula la un moment dat ca va avea 2.0T, dar (din pacate) se pare ca s-a ales varianta aspirat. Intr-adevar nu are pretentii de Type-R, dar printre europene eu zic ca sta excelent. Astept cu nerabdare micuta bestie pe sosele. |
Re:
Quote:
|
arata a nissan...
|
marpha clio... daca se risca la un v6 2.0 turbo... o sa fie rupere :)
|
All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2025 4Tuning