Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Fiat Stilo (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/72174-fiat-stilo.html)

Ali_ump 23-09-07 18:06

Fiat Stilo

11 Attachment(s)
Fiatul Stilo a fost una din cele mai dificile modele de masina de realizat o schimbare de look la exterior ...mai ales ca este si brek tocmai de aceea inca nu s-au gasit solutii pentru pragurile laterale si pt bara spate...asta pt moment. Bara fata a fost schimbata ...asta s-a gasit ...i s-a dat si o culoare mai speciala masinii Negru cu perla albastra iar pt efect i s-a montat niste neoane under car verzi:D. Si aici FrasiniKA a avut un rol important venind in sprijinul lui Alin acolo in Germania.
La partea de audio voi reveni cu amanunte cand voi afla detalii;)

buddy_lexx 23-09-07 18:41

Re: Fiat Stilo

a iesit fain...
da i`a ramas vopsea de la dan de a vopsit spoileru la fel?:D

Ali_ump 23-09-07 22:42

13 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1114831)
a iesit fain...
da i`a ramas vopsea de la dan de a vopsit spoileru la fel?:D

Adica? Spoileru e tot cu perla vopsit ...la Dan obreja e in culoare masinii...
va mai retin atentia cu cateva poze noi;)

Khristy 24-09-07 07:10

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1114788)
Fiatul Stilo a fost una din cele mai dificile modele de masina de realizat o schimbare de look la exterior ...mai ales ca este si brek tocmai de aceea inca nu s-au gasit solutii pentru pragurile laterale si pt bara spate...asta pt moment. Bara fata a fost schimbata ...asta s-a gasit ...i s-a dat si o culoare mai speciala masinii Negru cu perla albastra iar pt efect i s-a montat niste neoane under car verzi:D. Si aici FrasiniKA a avut un rol important venind in sprijinul lui Alin acolo in Germania.
La partea de audio voi reveni cu amanunte cand voi afla detalii;)

e dificila treaba asta cu break'ul...super reusita masina...

buddy_lexx 24-09-07 13:43

era o gluma...:D

a iesit klumea...vba lu Khristy...greu d modifikat break`uri..:)
hmm..era f mijto dac ii schimba jantele...in rest e ok!:D

Ali_ump 24-09-07 17:50

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1115999)
era o gluma...:D

a iesit klumea...vba lu Khristy...greu d modifikat break`uri..:)
hmm..era f mijto dac ii schimba jantele...in rest e ok!:D

Nu cred ca o sa se opreasca aici ...oricum urmatoru pas este culoarea argintie cu perla ...pt ce a mai ramas argintiu, cautarea unor solutii pt pragurile laterale, bara spate si jante noi;)

morpheusmaster 24-09-07 21:54

Inca o masina din super flota de taxiuri Piatra Neamt!!! SOOOOOPER TARE!!! (poate ca nu ar trebui sa fac asta, dar cred k e mai misto k passatu ;) )

ASTEPT BORA :D

Ali_ump 24-09-07 22:28

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1116721)
Inca o masina din super flota de taxiuri Piatra Neamt!!! SOOOOOPER TARE!!! (poate ca nu ar trebui sa fac asta, dar cred k e mai misto k passatu ;) )

ASTEPT BORA :D

E destul de normal sa iti placa mai mult ...Stilo inca nu e gata la exterior ...dar o sa fie;) si atunci o sa fii indecis ...care iti place mai mult :)

ByAlin 24-09-07 23:13

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1116781)
E destul de normal sa iti placa mai mult ...Stilo inca nu e gata la exterior ...dar o sa fie;) si atunci o sa fii indecis ...care iti place mai mult :)

nu va luati la bataie Vali cu stilo este finu meu............asa ca.....

buddy_lexx 24-09-07 23:56

Cred Ca Ma Fac Taximetrist = ))

Ali_ump 25-09-07 00:16

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1117000)
Cred Ca Ma Fac Taximetrist = ))

N-ar fi rau poate asa te apuci si tu de masina :)

stefan_88 25-09-07 09:25

o iesit misto fiatu :) ... ii bun ca si la noi in oras ...incep sa apara masinii modificate :)

Nitro Customs 25-09-07 10:02

E fumos , pacat k nu e versiunea in 3 usi...Schimba-i si jentzile si chiar k o sa rupa ;)

sony_cristi 26-09-07 18:19

arata super si fiat-ul :D bv

Nartik 01-10-07 17:31

Fiatul lui Valy urca in ce in ce mai sus si se mentine..ceva frumos...mai ales ca demult asteptam ca la o masina din Pn sa se umble la culoare...inspirat omu n-am ce zice..asteptam jantele...;)

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning