![]() |
Fiat Stilo
11 Attachment(s)
Fiatul Stilo a fost una din cele mai dificile modele de masina de realizat o schimbare de look la exterior ...mai ales ca este si brek tocmai de aceea inca nu s-au gasit solutii pentru pragurile laterale si pt bara spate...asta pt moment. Bara fata a fost schimbata ...asta s-a gasit ...i s-a dat si o culoare mai speciala masinii Negru cu perla albastra iar pt efect i s-a montat niste neoane under car verzi:D. Si aici FrasiniKA a avut un rol important venind in sprijinul lui Alin acolo in Germania.
La partea de audio voi reveni cu amanunte cand voi afla detalii;) |
Re: Fiat Stilo
a iesit fain...
da i`a ramas vopsea de la dan de a vopsit spoileru la fel?:D |
13 Attachment(s)
Quote:
va mai retin atentia cu cateva poze noi;) |
Quote:
|
era o gluma...:D
a iesit klumea...vba lu Khristy...greu d modifikat break`uri..:) hmm..era f mijto dac ii schimba jantele...in rest e ok!:D |
Quote:
|
Inca o masina din super flota de taxiuri Piatra Neamt!!! SOOOOOPER TARE!!! (poate ca nu ar trebui sa fac asta, dar cred k e mai misto k passatu ;) )
ASTEPT BORA :D |
Quote:
|
Quote:
|
Cred Ca Ma Fac Taximetrist = ))
|
Quote:
|
o iesit misto fiatu :) ... ii bun ca si la noi in oras ...incep sa apara masinii modificate :)
|
E fumos , pacat k nu e versiunea in 3 usi...Schimba-i si jentzile si chiar k o sa rupa ;)
|
arata super si fiat-ul :D bv
|
Fiatul lui Valy urca in ce in ce mai sus si se mentine..ceva frumos...mai ales ca demult asteptam ca la o masina din Pn sa se umble la culoare...inspirat omu n-am ce zice..asteptam jantele...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning