![]() |
mazda 626 cupe
mazda 626 cupe din 84 2.0 injectie cu carburator ... 101cp
http://www.99poze.ro/mazda_29539976/ mai am de lucru a ea dar e pe cale buna |
Re: mazda 626 cupe
in ce stadiu esti nu mai ziki nimik si eu am una fix asa numa trebe niste piese si vreu sa fac ceva mai deosebt ca a ta
|
ce intelegi prin injectie cu carburator?? are carburator normal cu 2 camere !
|
are carburator normal cu doua camere asistat electronic
|
=)))))) , asistat electronic :))) foarte tare:)) , adica are o simpla electrovalva !
Sa nu te superi ca am ras , dar am avut nenumarate modele de mazda si inca mai am :) |
nici o problema daca vrei iti mai dau una de piese funcionabila deci ok numa lipsa acte
|
cred ca mai am prin garaj vre-o 8 usi , 3-4 airpi , un motor de 2000 , un caburator bun + inca cateva varza , instalatie electrica , bord , si alte chestii :)
|
are un injector in chestia aiai p care tu o numersti carburator...si p langa injector cv senzori
|
daca ar avea injector si senzori , ar fi injectie monopunct ! este carburator Hitachi !
|
asta vroia sa zica si omu dar nu sa exprimat chiar asa bine.......si pana la urma cred ca au inteles toti....dc oare aveti toti intentia de a sari cu gura sau de a face mistouri cand cineva greseste ceva......mai bine ati face sa il corectati din prima ca omul din greseli invata.....si alt model de injectie nu cred ca mai e cu injector in carburator....Sa auzim numai de bine
|
primul lucru care trebuie facut este sa ii umfli rotile si mai important sa ii dai jos frunza aia de marijuana.
ca si mecanica cum se prezinta masina? |
salut ai de vanzare electromotor , pompa de benzina si rezervor:?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning