Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   VW Passat - By Alin (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/72064-vw-passat-by-alin.html)

Ali_ump 22-09-07 22:01

VW Passat - By Alin

32 Attachment(s)
In acest thread mi-am propus sa va prezint un Passat mai deosebit decat toate celelalte ...chiar daca e TDI incearca sa iasa din comun cu un kit complet de exterior de la Looney Tunes (bara fata, praguri laterale) si Reiger (bara spate) adus direct din Germania ...la kit se adauga un set de neoane undercar (neon cu joc de lumini numeroase) si un eleron pe cat de frumos pe atat de iesit din comun (din plexi glass, transparent, cu leduri integrate in diferite culori care noaptea se reflecta prin plexi lasand impresia ca se aprinde tot).Sa nu uitam nici farurile cu angel eyes de la FK si stopurile innegrite de Alin ...are el o solutie speciala pt. chestia asta:-). Toba finala este Powerfull iar literele japoneze de pe laterale chiar nu stiu ce inseamna :oops: n-am apucat sa caut traducerea:)
Si unde mai punem ca pe dinauntru dispune de un sistem audio cu DVD cu monitor incorporat si un monitor de 7" in loc de oglinda retrovizoare:) si un subwoofer Magnat ajutat sa dea puterea pe difuzoare de o statie tot Magnat.
Deci io daca as fi clientul lui Dan intr-o seara as fi foarte multumit de serviicile oferite pe timpul deplasarii :yes: . Toate aceste modificari insa ...nu erau posibile daca in sprijinul lui Alin (la lansarea comenzilor acolo in Germania, la traduceri din germana in romana si invers)nu venea FrasiniKA colaboratoarea lui de peste hotare :)
Dar o sa spuneti ...mai este de munca ...suspensii ...jante...poate culoarea(ca nu scoate in evidenta kitul exterior). E drept mai este de munca la el insa sper ca nu se va opri aici cu proiectul si aici va voi tine la curent cu ce se va intampla ;)
:blahblah: De ajuns cu vorbele ...sa trecem la poze:dance:

buddy_lexx 22-09-07 22:48

Re: WV Passat

daps..mijto descriere...ar trebui sa scrii o carte:D
am fo si eu client de`a lui dan...p vremea liceului...si stiam d fiecare data kn ma urc la el in masina...k ascult muzica pe placul meu(unele melodii..chiar preferatele mele)...cu o calitate sonora f buna.. si ...lucrand in domeniu muzici...stiu ce inseamna sound bun.. ! masina frumoasa... nota 10! :)

attila 22-09-07 23:33

la faruri ce ai facut sa arate asa,mai negre...??sau le-ai schimbat??,oricum arata f bine;)

Ali_ump 23-09-07 03:31

Quote:

Originally Posted by attila (Post 1113965)
la faruri ce ai facut sa arate asa,mai negre...??sau le-ai schimbat??,oricum arata f bine;)

Farurile sunt schimbate....sunt de la FK modelul cu Angel eyes;)

ByAlin 23-09-07 15:07

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1114194)
Farurile sunt schimbate....sunt de la FK modelul cu Angel eyes;)

si lampile sunt schimbate ;negre cu dispersorul transparent de la FK,si apoi facute negre
;)

Ali_ump 24-09-07 00:53

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1114607)
si lampile sunt schimbate ;negre cu dispersorul transparent de la FK,si apoi facute negre
;)

Nu am stiu ...n-am primit informatia asta de la tine :rolleyes2 e bine ca ai spus tu :D

FLAME 24-09-07 17:39

arata f bine mashina..super tare..

Ali_ump 24-09-07 18:21

Azi a venit sistemu de incidere a capotei racing style...de la P. Zone :) s-a intamplat ceva cu sistemu de inchidere a capotei original si nu mai putea deschide capota ..asa ca a optat pt inchidere racing:)

morpheusmaster 24-09-07 21:52

Sooooooooper tare frate!!! Dak am sa fiu seara prin piatra :) tot dau o comanda la taxi doar sa vad masina :)) P.S. posteaza o carte de vizita :) de la taxi

Ali_ump 24-09-07 22:29

Il chemam noi si te duce o tura gratis in promotie pt comunitarii 4Tuning:))

ByAlin 24-09-07 23:52

;) ;)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1116380)
Azi a venit sistemu de incidere a capotei racing style...de la P. Zone :) s-a intamplat ceva cu sistemu de inchidere a capotei original si nu mai putea deschide capota ..asa ca a optat pt inchidere racing:)

sa rupt tija care actioneaza siguranta la capota si nu avea niciun rost sa comandam 1 originala(arata mai bine cu sig. racing);) ;)

buddy_lexx 24-09-07 23:55

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1116990)
;) ;)

sa rupt tija care actioneaza siguranta la capota si nu avea niciun rost sa comandam 1 originala(arata mai bine cu sig. racing);) ;)

tija aia kare iese prin grila nu??? am rupt si eu un shmen din ala...la un golf...se intepenise... nu mai stiu kt o costat...
cat costa sistemu??

Ali_ump 25-09-07 00:18

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1116996)
tija aia kare iese prin grila nu??? am rupt si eu un shmen din ala...la un golf...se intepenise... nu mai stiu kt o costat...
cat costa sistemu??

60 Ron cu tot cu transport ....si mai este o varianta ceva mai scumpa ...la 30 de $ cu TVA:rolleyes2 la ce a racing ma refer;)

stefan_88 25-09-07 09:21

arata super bine ...n-am ce zice :D:ciggy:

nick_nasta 26-09-07 09:32

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1117317)
arata super bine ...n-am ce zice :D:ciggy:

cred si eu...
mai ales noaptea (da unde se ascunde noaptea ca nu l-am vazut never:rolleyes2 ,asta nu inseamna ca scapa:lol: )

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning