![]() |
Peugeot si Citroen vor un SUV bazat pe Concept-cX
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...78c4e21a96.jpg
Peugeot si Citroen vor un SUV bazat pe Concept-cX UN SUV "FRANCO-JAPONEZ" Constructorii francezi Peugeot si Citroen ar putea construi un al doilea SUV "inspirat" de Mitsubishi, exact ca in cazul lui 4007 si C7, modele "asezate" pe platforma SUV-ului Outlander. Mitsubishi intentioneaza sa lanseze propriul SUV care sa urmeze liniile de design ale conceptului Cx si acest vehicul pare potrivit pentru a avea si "frati" francezi. Peugeot lucreaza in paralel si la un crossover fabricat pe platforma lui 308 hatch. "3008" va avea tractiune FWD si AWD, vizand rivali ca Toyota Urban Cruiser si Ford Kuga. Concept-cX Mitsubishi e propulsat de un motor 1.9L turbodiesel, fiind dotat de asemenea si cu sistemul dublu ambreiaj SST. Noul model va fi construit incepand cu anul viitor la uzina Okazaki Mitsubishi din Japonia, alaturi de "fratele" sau mai mare, Outlander. |
Re: Peugeot si Citroen vor un SUV bazat pe Concept-cX
pai aproape toate marcile de masini cam incepe sa se copieze!!!!!!!!!
|
in poza arata bine, sunt curios daca va iesii ceva in vreo 4 ani :D:D
|
masina de gagik
|
Mie nu prea imi place fata .. ,dar oricum pareriile sunt impartite .
|
nu imi place prima data am zis ca e lancer...:(...de ce oare or fi inceput toti sa copieze?? vre-o criza a designerilor...!!!???
|
cred ca partea din fata o sa o vanda foarte bine desi nu prea e frumos sa copiezi
|
principal e ca Mitsubishi e primul :D restu nu mai conteaza... ma rog.. se stie cine de la cine copiaza.. :D
|
Citroen+Peugeot=Mitsubishi... are bot de evo X, si e mic...masina de Bucuresti, inalta pentru gropile noastre.
|
Nu prea inteleg de ce, cei de la Peugeot si Citroen vor sa-i copieze pe cei de la Mitsubishi...
Oricum masina nu arata extraordinar :P |
chiar nu imi inspira nimic masina asta pare a fi un mini one cu fata de evo pe sasiu de suv.
|
Quote:
|
... vorbiti de Peugeot si Citroen si in poza e Mitsu...
|
Corect unlord, gresit ceilalti. NU mai comentati cu termeni gen "furat", "copiat". Este o colaborare, un parteneriat menit sa scada costurile de productie prin folosirea platformelor si motoarelor comune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning