![]() |
XEL'NAGA - VW Bora
7 Attachment(s)
VOLKSWAGEN BORA - Nuvolari Concept https://forum.4tuning.ro/imagehosting...6c44468584.jpg XEL'NAGA's VW BORA Exterior: bara fata RIEGER bara spate RIEGER praguri RIEGER eleron RIEGER leduri sub masina in 8 culori de la RAID HP faruri angeleyes de la FK ( modificate cu lumina NEON si 8 cercuri de angel ) stopuri clare carbon look de la FK evacuare completa BORLA jante cromate WEST COAST CUSTOMS - LUXURY WEELS pneuri TOYO PROXES Racing 225/40 r18 Interior: cotiera ISOTTA schimbator viteze ISOTTA pedaliere ISOTTA 4 boxe MAGNAT + 4 tweetere MAGNAT 5 neoane interioare care merg pe bass Paint capota VINYLS (imagine din Lord of the Rings - un orc jumatate inghetat) - este un autocolant care imbraca capota , nu este paint !! Masina este UNICAT in Romania fiind prezentata la mai multe saloane de profil din tara: 4Tuning show Oradea 2006 VW Fest 2006 - best exterior BORA si cea mai modificata Bora din Romania 4Tuning show Cora 2006 4Tuning show 2007 (parteneriat cu Flamingo pentru promovarea jocului NFS underground) VW Fest 2007 Porsche Bucuresti Nord - locul 3 cel mai modificat VW incadrat la categoria an 2004-2007 si cea mai modificata Bora din Romania 4Tuning show Careffour Ploiesti 2007 4Tuning show Marele Premiu al Buzaului 2007 locul 1 la Best Paint Job 4Tuning DAYS 2008 A aparut si in revista de profil : 4Tuning in 2006 Libertatea 2007(editia din data de 22.10.2007 ) Premii: Best Paint Job @ Marele Premiu al Buzaului 2007 Cea mai modificata Bora din Romania in 2006 si 2007 |
Re: XEL'NAGA - VW Bora
Urata mai e! ::lol::lol::lol:;)
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina.cea mai tare Bora :D
|
Mersi mersi esti un doolshe :twisted::twisted: aiurea ca nu te mai plimbi si cu ea ca era o super masina parerea mea !
|
Quote:
|
Ahaaa.....Eu te vad numai cu ,CUPRA..:lol::lol: sunetul e inconfundabil...fsssssssss..:D
|
io nu mai pot aici de ras:lol:.. cosminee,foarte frumoasa bora.. de fasaitoarea aia alba nam ce zice.. bafta
|
vreau si eu o tura cu " fasaiala" :X
|
Quote:
|
Quote:
bine ca toata lumea ma vede cu STAU si cu BORA nimeni !! culmea ca aia nu e modificata dar FASAIE :lol::twisted::arrow: Quote:
o sa te fac man !! sa vezi ca atunci numai scap de tine !! :twisted::lol: |
abia astept:lol:
|
bora acum in ce stare e.. stock sau tot ca inainte:?:
|
Quote:
|
Eu bora nu am mai vazut-o prin covasna pe acolo (netunata) nu am mai vazut-o deloc asa caa..:D ...(o tura cu cupra :lol: ) :?::?:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2025 4Tuning