![]() |
Tuner Tv Pentru Tft-ul De La Navigatie ?
Stie cineva daca se poate monta un tuner tv sau un dvd player pe tft-ul
de la navigatia de pe laguna 2 ? eventual sa se foloseasca si unitatea dvd de la navigatie. Navigatia este Carminat (nu stiu ce model) |
ce masina ?
|
Re: Tuner Tv Pentru Tft-ul De La Navigatie ?
Quote:
Quote:
|
masina este un Renault Laguna 2, anul 2002, echiparea Dynamique
naviagatia este carminat, am gasit o schema a conectorului dintre tft si sistem si arata cam asa (in franceza) : 1 --> Non utilise 2 --> Masse 3 --> -Signal video 4 --> Signal video rouge 5 --> Signal video vert 6 --> Signal video bleu 7 --> Masse 8 --> Signal de synchronisation video 9 --> Masse 10 --> Reglage luminosite 11 --> Non Utilisee 12 --> Marche/arret afficheur 13 --> Alimentation afficheur 14 --> Non Utilisee 15 --> +12 volts 16 --> +12 volts blindage --> masse blindage |
scuze eram cam adormit cand am postat....
oricum uite aici un adaptor pentru ce iti trebuie tie... http://www.conexx-video.de/SHOP/pd10...?categoryId=34 bafta |
multam viper,
foarte interesant adapatorul ala ...ce nu imi dau seama totusi este daca se dezactiveaza complet afisarea navigatie sau se poate selecta ce sa iti afiseze. observ ca se leaga cu o cupla la afisaj si cu alta \"navigatie\", deci logic ar fi atunci cand apesi pe \"butonul\" din poza sa se taie navigatie si sa fie afisat semnalul AV. personal vreau sa gasesc o solutie sa fie selectabil tunerul/dvd-ul iar navigatia sa fie implicita...totusi nu cred ca este o problema prea mare avand in vedere ca se lucreaza cu semnal video analog. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning