![]() |
BMW 8 series F1 (desene)
2 Attachment(s)
Dedicatzie pentru E31!
Sa va spun ce e cu desenele astea: De curand Mercedes a implementat in designul masinilor sale(vezi SLR,concept Vision SLA, noul SLK,etc.) ideea unei parti frontale inspirate din F1. De ce nu s-ar putea face asta si pe un BMW 850? Hai sa batem Mertz-ul cu propriile arme :twisted: :masina nu numai ca are partea centrala (a fetei) asemanatoare cu monopostul de F1 dar are si un spoiler frontal in aceeasi nota! NOTE: 1 \"botul\" F1 nu trebuie sa arate neaparat ca in desene ci poate fi modificat dupa dorinta 2 Desenele nu imi apartin ele fiind facute sub indrumarea mea(imi cer scuze pentru calitatea pozelor!) Ce ziceti ? copyright Mpower :lol: |
3 Attachment(s)
Studiind mai atent BMW-ul X5 4.6 am observat ceva :rolleyes2 :
dak va uitati atent o sa vedetzi : la capetele laterale ale barelor se profileaza oarecum elemente asemanatoare celor din formula 1! :wink: |
Mie-mi place...mult :wink:
A...ideea era sa si functioneze, nu? Cred k o sa fie bine. Insa, aerodinamica nu avea de suferit din cauza inclinarii parbrizului? :roll: |
frumos desenat...
da' in relaitate nu cred ca ar arata prea bine optaru ala cu bot stil f1 |
...
Imi place f mult ideea ta, cel putin din punct de vedere stilistic. O sa incerc s-o pun pe modelul 3d in zilele urmatoare. Ma refer mai ales la partea centrala, aripa de jos nu stiu cat de bine arata si merge. Pt aerodinamica pura, cred ca ar trebui sa ne uitam la masinile de DTM.
|
mpower ii super ideea
parerea mea e ca e tare de tot dar daca faci asa atunci sa si ii lungesti bara(spoileru )sa fie botu ca si la bmw f1 |
Chiar imi place BMW-ul.
Cum a zis si Tekno, oare cum va arata cand se va hotori sa-l faca cineva ? :2gun: :chainsaw: |
imi place ideea e tare BMW :2gun:
|
frumoasa idee Mpower, in real life cred ca a-r arata foarte bine
|
super misto ideea ! felicitari ! :lol:
|
Re: BMW 8 series F1 (desene)
cum pot trimite desenele?
sunt incepator |
felicitari - tocmai ai scos un topic de la naftalina - tin sa specific ca topicul e scris in 04 - daca deadlineul era de 3 ani pt desene keep going - ceva insa imi spune ca ma insel :twisted:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
daca tot vb de seria 8 ma gandeam sa pun si ceva poze cu unul care se gaseste in buc...850 CSI 382 cp motor M8 sunt rare...doar 1510 bucati fabricate..
masina abia a fost achizitionata cu 32500 euro fara taxe...si este a unui prieten al meu...ultima poza sunt si eu...:)) cat credeti voi ca-l costa prima taxa de inmatriculare?... |
misto masina ... presupun k taxa la mai usurat de cateva mii de euro ... totusi nu mai reactivati topicuri veki
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning