![]() |
permis international?
Dragi copii, io ma car in Irlanda pt un an d zile.
Intrebarea e: imi trebuie permis de conducere international sau nu? Am fost si la Udriste sa intreb, unu mi-a zis k da, altu k ba si al treilea k nu stie ($#@$!$@!) Mersi |
Pentru a fi sigur ca nu vei avea probleme la vreun control ar fi bine sa ti-l faci...
Quote:
Quote:
|
Väleeu, pai sa dau 4 milioane pe o traducere legalizata???
Mai bine bag banii astia intr-o asigurare medicala :D Vesta mi-o iau k deh, e trendy verdele ala :D Aa, da, sa nu uit, io nu merg cu masina pana in irlanda, iau avionu`, da` acolo o sa am masina si cine stie, poate au un alt regim unde nu tre sa ai carnet d-asta \"special\" |
Conform Decretului pt scoala de soferi:
Art. 225 (1) Permisul de conducere eliberat de autoritatile romane este valabil in circulatia internationala pe teritoriul statelor care au aderat la Conventia asupra circulatiei rutiere incheiata la Viena la 8 noiembrie 1968 si ratificata de Romania. Deci...ar trebui sa intrebi pe cineva de la ACR...ca ei elibereaza aceste permise, deci trebuie sa stie care state au nevoie de permisul international. |
Mersi, o sa le dau un tel :)
|
Re:
Quote:
|
io stiam de 3 ani,nu de 1 an
oricum mie imi convineeeeee |
Re:
Quote:
Politistul mi-a zis k atata timp cat permisul este tradus nu are sens sa imi iau permis de-asta international. Acr is tepari fratilor :D Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning