![]() |
cursa legala pe 30 martie
1 Attachment(s)
conditia pt inscriere
-permis de conducere de minim un an -masina sa fie in regula asigurare, itp -cand se vor face inscrierile se va face o mica verificare asupra directiei (care are joc in directie nu participa) centura de siguranta sa fie functionala . pt alte informatii stresatii pe domnii ce st trecuti in afis. taxa de inscriere nu va depasi 30 de lei numa bine;) |
Re: cursa legala pe 30 martie
As dori daca se poate detalii in legatura cu fel de cursa e: liniute sau indemanare? Si categoriile!
Multumesc! |
inscrierile se fac in ziua respectiva?
|
Quote:
eu unu stiu doar de liniute in prima faza, sper sa bage si indemanare |
am vb cu dudu si am deschis un topic la curse de accelerare https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/71838-liniute-pitesti-duminica-30-03-2008-a.html
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...01#post1449401
ati facut o mica incalzire ?? a ajuns in toata presa si iar fabuleaza 100 de tineri ... |
Ceva filme aveti?
|
sincer cea mai proasta organizare pe care am vazut o la o cursa...
|
Ceva filme? poze ?
|
N-ai pierdut nimic, stai calm ! A fost o mizerie !
|
Asa e...cursa tampita ! ! organizare jalnica! o perioada de franare "excelenta" unde erau sa se faca praf multi ! BV .....ati reusit sa va bate-ti joc de noi!
|
mi e mi a placut .. :\
|
da frate era sa ma puna pe mine cu corrado vr6 192 cai aspirat de 2.900 cmc, cu audi 4200 cmc 300 cai :) tare organizare. Si`au dat seama ca nu e bine si m`au pus cu mazda rx8 de 245 cai :D...la ala cu evo rosu tzipa sa se duca la 2000 aspirat ca daca nu se duce nu mai ia startu :)) praf organizare
|
orikum mi au pacut toate .. mai putin alea veki .. in afara de dacia (wrc si inca una tot albastra) au fost super .. .. si l ai facut pe ala cu rx8 park nu ?
|
m`a facut cu jumate de masina :) da ultima data tot cu el picasem, da m`am bagat eu pe interior si era altceva, da mi`au pus cauciucuri in fatza masinii si s`a terminat :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning