![]() |
Asigurari Auto CASCO SI RCA !!!!
1 Attachment(s)
Astra Asigurari incheie polite Casco si Rca , trimite cartea de identitate a masini la adresa [email protected] si vei primi imediat o oferta ptr CASCO . Preturi promotionale. Pentru alte detalii 0727.450.429[/b]
|
salut ... sunt curios si eu de o kestie ..
care e perioada minima (nr. de luni) pe care se poate face RCA. btw ... am uitat sa mentionez ca masina e o Dacia 1310 din '84. mersi anticipat |
ma intereseaza costul unu casco ptr un cielo de 10 ani vechime :))
|
Re:
Quote:
Perioada minima pe care se poate face RCA : 6 luni . Doar daca masina era noua atunci se putea face si pe 1 luna . Monitorul Oficial prevede aceste norme . Pentru masina ta tariful este de 84 RON . Tarifele se modifica lunar ! |
Re:
Quote:
Perioada minima pe care se poate face RCA : 6 luni . Doar daca masina era noua atunci se putea face si pe 1 luna . Monitorul Oficial prevede aceste norme . Pentru masina ta tariful este de 84 RON . Tarifele se modifica lunar ! |
Re:
Quote:
Pentru orice alte detalii ma potzi contacta la 0727.450.429 |
Stiam ca nu se face casco la masinile mai vechi de 10 ani...
Vreau casco la un Renault 5 Super campus, 1988, 1397cc, 44kw. Ar fi super daca s-ar putea! merci |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
si in ce conditii speciale pot sa fac casco la renault 5?
poate ca o sa fie oricum mai bine decat de loc |
mda....
eu am casco la lancia delta din 94 la BCR asigurari si o sa imi fac si la alianz TOATE FARA NICI O PROBLEMA !!!!!!!!!!! deci se poate... faza cu conditii speciale se spune peste tot.. dar nu e asha ps: diferentele la casco pt un saab din 2001 sunt FENOMENALE intre diferitele firme de asigurari, mentinand aceleasi despagubiri... se ajunge chiar si la 7-800 de auro pe an diferenta :shock: :shock: |
OK, deci...
CosminCarvaci, imi poti face casco la autoturism? daca da, cat ma va costa aproximativ pe an si care-s diferentele fata de full casco merci |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning