![]() |
VW Touareg a trecut pe la ABT
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...3ef555e56a.jpg
VW Touareg a trecut pe la ABT ABT a lansat un pachet sport pentru Touareg 3.0 TDI. Kitul Power S urca motorul de la 225 CP la 300 CP, in timp ce cuplul maxim a ajuns la 600 Nm, de la 500 Nm. Touareg-ul sprinteaza de la 0-100 km/h in 8.2s, avand o viteza maxima de 214 km/h. Tunerul german a echipat Touareg-ul si cu o suspensie sport, pe langa sistemul de franare ABT, cu discuri de 380 mm. Kitul exterior de la ABT e alcatuit din prelungirea pentru bara fata, extensiile aripilor, eleronul lunetei si pragurile. Jantele BR-wheels pot fi de 20, respectiv 22 de inci, in functie de dorinta fiecarui client. |
Re: VW Touareg a trecut pe la ABT
Urca destul de mult si imi plac destul de mult jantele astea ;) Dar mie nu imi plac deloc extensiile alea de aripi.
|
eu cred k oamenii astia de la ABT sunt geniali...de fiecare data reusesc sa ma uimeasca...si evazarile aripilor imi plac cel mai mult
foarte curat... |
Frumusel , jantele sunt betoon.
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/70205-golf-2-1-6-a.html |
nu inteleg de ce au luat motorul de 3.0...oricum e frumos.
|
arata destul de bine :)chiar imi place
|
destul de frumos dar parca mai puteam lucra la unele detalii pacat ca nu sunt poze si cu interioru !!!
|
e crima touaregu asta
|
Touareg are linii frumoase stock..dupa parerea mea l`au stricat..tot kit`ul e urat..in schimb jantele sunt frumoase...iar TDI`ul la 300 CP si 600 NM.. bestie !!!
|
Quote:
Si nu prea vad ca va place la masina asta in loc de jante.. si ca a ridicat Cp .. ca in rest .. nu arata prea bine.. mai ales extensiile alea de aripi , precum am mai spus . ;) |
E groanica!
|
abt a transformat touaregul intr-o conserva
|
E reusit ......ii sta bine pe negru asta :D
|
Parerea mea...arata k drq...nu a mai ramas nici macar 10% din clasa Touaregului...si daca kitu de la ABT pentru q7 mi se pare unul genial si superb...asta e total esuat...e doar parerea mea...performantele mecanice sunt frumusele...dar vizual...-
|
Acelasi kit pe care ABT l-a folosit si pentru Audi Q7... Frumos, dar nimic nemaivazut...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning