![]() |
Subaru Impreza WRX by Perrin
8 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...3eec948cf0.jpg
Subaru Impreza WRX by Perrin Tunerul american Perrin Performance a modificat un Subaru Impreza WRX. Intentia inginerilor a fost aceea de a fost aceea de a oferi o gama completa de imbunatatiri pentru Impreza, incluzand motorul, suspensia si exteriorul. Primul pas a constat in inlocuirea sistemului existent de evacuare cu unul mai performant. Apoi, in locul turbinei originale s-a montat una mai puternica, GT3071R. De asemenea, Impreza WRX STI a primit si un set nou de injectoare plus o remapare ECU. Rezultatul final se traduce in 385 CP si un cuplu maxim de 540Nm. Modificarile au continuat cu un kit de suspensii reglabile H&R, bare stabilizatoare noi si jante forjate Konig de 17", incaltate in cauciucuri Yokohama Advan Neova de 245 mm. |
Re: Subaru Impreza WRX by Perrin
frumoasa tare....o fugiiii???!!
|
mortala mashina nu am c zice:)
|
sincer mie nu imi place................
|
wrx-ul e tare si stock ,plus ca exteriorul e de KK
|
nush ce sa zic...nu inteleg de ce au facut-o hatchback, da merge...
|
Hatchback pare sa fie cat mai sport
|
mie nu prea imi place impreza asta nou, dar asta parca mai merge.
|
Noua Impreza arata chiar oribil nu stiu ce naiba le-o fi veni s-o scurteze , dar asta de..... mai merge !!!cat de cat
|
nu stiu dar sincer aia de la subaru si-au taiat o craca de sub picioare e oribila masina ca aspect plus ca au schimbat stilul....wrx nou e oribil si sincer eram fan subaru si sunt inca...da ultimul model ...e de kko...
|
fatza arata bine.. dar.. spatele... sub orice critica.. NASPA
|
Quote:
|
da ai mare dreptate WRC , acolo cam toate masiniile sunt hatchback, ford , citroen , suzuki , oricum mie imi place si gusturiile nu se discuta;)
|
ce iai face parerea mea tot mai frumos modelul wrx 2002-2007 parca ala avea mai multa personalitate
|
prea tare subaru dar abtipildurile alea strica tot.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning