![]() |
Desenele mele - ovidiums
11 Attachment(s)
salut pe toata lumea.
inainte de a posta desenele trebuie sa spun ca desenul e pentru mine principala sursa de venit, iar masinile sunt desenate pentru ca asa cerea contextul. nu sunt un pasionat al desenelor cu masini ci un pasionat al desenului in general. lucrarile sunt fie desenate in creion si colorate in photoshop, fie desenate integral in photoshop, fie sunt desene vectoriale (adobe illustrator). |
Re: si masini
3 Attachment(s)
am mai gasit doua mashini facute in creion. au un look mai cartoon fiindca le-am folosit pentru niste caricaturi.
celelalte sunt photoshop, facute pentru un storyboard. |
interesante lucrari..............
|
deci foarte tari desenele :) domnilor avem un profesionist printre noi. Bine ai venit! sper sa ne mai dai si noua nijte sfaturi :)
|
merci.
oricand, cu placere! |
Iti apreciam munca acum ceva timp de VisualArt.
Bine ai venit si pe aici ! |
merci.
aici am ajuns ca posesor de masina; ca desenator voi incerca sa fac ceva tutoriale despre cum se deseneaza o janta, o perspectiva, o reflexie (treburi de design industrial), chestii care pe VA nu prea sunt cautate. |
Bine ai venit aici. Te admir de ceva vreme pe forumul visualart si, cateodata, prin oras (ma refer la reclame).
|
merci.
acolo-s mai "batran". sper sa imbatranesc si aici (nu inainte de vreme :D ). |
Superi tari, mai ales cele detaliate , imi place Lamborginiul din mijloc :-) !
|
1 Attachment(s)
sa mai dezmortzesc un pic thread-ul:
desenul e relativ mic 10/15 cm. desenat cu un 0.7 2B |
foarte tare...se vede de departe o mana sigura...welcome
|
merci. sper sa postez mai des.
|
felicitari!am mai dat peste cineva care sa stie sa deseneze.eu nu prea ma pricep la masini ci doar la personaje.etc
www.sinfest.net long story short...incasez banii p copyright :X |
interesante lucrarii
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning