![]() |
hellas tuning
9 Attachment(s)
am fost si eu in tarile calde si-am facut poze. majoritatea pozelor sunt facute in paralia, o mica parte fiind facute in alte locatii.
n-am pozat sau n-am prins tot ce as fi vrut dar concluziunea e una singura: grecilor le plac masinile. spun asta pentru ca aproape fiecare masina avea o modificare cat de mica si asta nu numai in statiune (unde s-ar putea presupune ca a venit lumea la parada) ci si in orasele si localitatile ceva mai indepartate de mare. am remarcat ca sunt extrem de populare tobele babane, indiferent de cat de stock e masina. pe locul 2 sonorizarea extrema. :D acestea fiind zise, urmeaza poze. ---- p6 - accent cu modificari extreme :D p2 - jante faine |
8 Attachment(s)
part 2.
|
9 Attachment(s)
part 3.
---- p14-... - mazda 323f p15-... - jante porsche |
7 Attachment(s)
part 4.
---- p21-... - sharky :D p22 - 200sx |
8 Attachment(s)
part 5.
---- p28-... - sharky cu bara hidoasa si fixata prost |
9 Attachment(s)
part 6.
---- p32 - nissan primera 1,6 vvt-i type-r :D. fericitul posesor era prin zona si tipa 'no foto, no foto'. p33 - interesanta vopseala p34 - getz, singura poza aproape decenta. dupa cateva zile de ratari ajunsesem sa-l vanez si tot degeaba. p38 - megane sport |
5 Attachment(s)
part 7.
---- p40-... - o fi cosworth, n-o fi... |
5 Attachment(s)
part 8.
|
8 Attachment(s)
part 9.
---- p47 - mi s-a parut interesant. :D p48-... - proprietarul era prin zona si m-a invitat la o tura cu masina cand m-a vazut ca o pozam de zor. am refuzat pen'ca n-ar fi avut loc si asociata mea in masina si orcum, daca voia sa ma violeze? am facut bine ca am refuzat asa-i? p51-... - saxo vts 120 |
2 Attachment(s)
the end.
|
Bmw-urile si \"pejourile \" mortale ! Ai dreptate la astia chiar le plac masinile de fapt daca e sa o luam asa si in somalia gasim pe unu care sa aiba o masina modificata :lol:
|
da bre da acilea rar gaseai pe unu care sa n-aiba un supersprint sau o janta mai asa.
|
Da la faza asta ai dreptate fiecare are cel putin o evacuare si jenti care dupa parerea mea schimba aspectul unei masini aproape de 30 %.
|
super tare fiat-ul punto ala galben... :love: :love: :love:
|
de ferrary ala nu zice nimeni nimic?
jeepu ala a uitat sa pastreze distanta fata de el |
All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2025 4Tuning