Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   daciutza mea :P (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/71650-daciutza-mea.html)

MiSuXxX 21-03-08 00:34

daciutza mea :P

2 Attachment(s)
Salut!Am si eu sub fund o Dacia 1310 L cu motor de 1400cmc,am mai pus eu ceva tunning taranesc (cum se mai zice) adik prelungiri la spoilere fata/spate sh pragurile "traditionale" cu GTI:P,stopuri clare...muzik...etc.AS AVEA NEVOIE DE CEVA SFATURI CUM SO MODIFIK?DISPUN DE 4500 EURO SH SINCER M-AM GANDIT LA CEVA IN GENU B-69-TAU ZIC DE DESIGN DAR AM OBS DEJA ACELEASI SPOILERE LA O GRAMADA DE DACII SH EU AS VREA SA FIE CEVA UNICAT!CEL MAI MOOLT M-AR INTERESA MOTORUL SH ANUME CALUTZII,IL POT MODIFICA? SAU DAK IL SCHIMB MOTORUL NO SA AM PROBLEME LA OMOLOGARE?ASTEPT ORICE SFATURI INCLUSIV LA CULOARE CE AR MERGE MAI BINE? MS MOOLT...AVETZI AICI SH POZE,O SA MAI PUN AZI!

egroeg 21-03-08 07:45

Re: daciutza mea :P

Quote:

Originally Posted by MiSuXxX (Post 1435967)
Salut!Am si eu sub fund o Dacia 1310 L cu motor de 1400cmc,am mai pus eu ceva tunning taranesc (cum se mai zice) adik prelungiri la spoilere fata/spate sh pragurile "traditionale" cu GTI:P,stopuri clare...muzik...etc.AS AVEA NEVOIE DE CEVA SFATURI CUM SO MODIFIK?DISPUN DE 4500 EURO SH SINCER M-AM GANDIT LA CEVA IN GENU B-69-TAU ZIC DE DESIGN DAR AM OBS DEJA ACELEASI SPOILERE LA O GRAMADA DE DACII SH EU AS VREA SA FIE CEVA UNICAT!CEL MAI MOOLT M-AR INTERESA MOTORUL SH ANUME CALUTZII,IL POT MODIFICA? SAU DAK IL SCHIMB MOTORUL NO SA AM PROBLEME LA OMOLOGARE?ASTEPT ORICE SFATURI INCLUSIV LA CULOARE CE AR MERGE MAI BINE? MS MOOLT...AVETZI AICI SH POZE,O SA MAI PUN AZI!

vrei sa bagi 4500 euro in ea?? crezi ca merita?

ro.maniak 21-03-08 08:00

Pai nu cu 4500, cu 3000 iti faci o dacie de moare lumea langa ea. Cu vreo 200 euro iti iei punte si fuzete fata in patru prezoane, de 500 euro iti iei jante de pica ochii in gura, duci la un atelier care lucreaza in fibra si iti faci cum se zice in nfs :)) wide body kit care hai sa zice prin absurd ca te duce 800 euro, o vopsea de na vazut neamu daciei, si restu iti raman sa iti iei un motor si sa iti faci interioru. Si faci dacie de expozitie deja. Dar cu 4500 poti sa o vinzi pe asta si sa iti iei o MASINA :)))
ps. tre sa ii faci si tabla sa nu pice tunnnnnnningu de pe ea :)

bolidu' 21-03-08 12:05

Mishule dar ai planuri mari vad.in primul rand io as zice sa-ti iei un motor bun de R5GTT ,ca este forumu plin(vreo 500E unul)sau treci direct la o generatie mai noua un 16V ceva de renault daca tot zici ca dispui de bani,ii faci tabla sa nu mai ai gram de rugina,franele ca sa poti sa te mai si opresti,treci si tu la 4 prezoane(te interesezi pe forum ce si cum k e plin,citesti si inveti)niste jante SH(tot de pe forum ca se gasesc o groaza de modele mishto la preturi acceptabile),dupaia la interior un DVD de plafon,vreo 8 boxe prin ea,un subwoofer in portbagaj,scaune de ceva strain,sch plafonul si fetele la usi cu piele sau imitatie,ceasurile la bord modificate,folie pe geamuri,geamuri electrice si cam atat iti sugerez.la exterior te mai gandesti si u ce bodykit sa-ti faci.cam asa as face io daca as avea banii astia la dispozitie.si inca ceva nu te grabi sa dai cu ei in stanga si in dreapta.ia-o incet,si incepe cu inceputul ca poate ti se ia pe parcurs si nu-ti vine sa mai bagi banii in ea dupaia.bafta

MiSuXxX 21-03-08 14:17

15 Attachment(s)
mai pun ceva poze aici...sa vedetzi sh voi cam ce am in ea,muzik,prelungirile de care am mai zis...pakat k cea dp fatza am rupt-o akum cateva zile k asa sunt drumurile la noi in tzara :P....apropo de motor dk il schimb cu unu de R5GTT no sa am probleme la omologare? sau dk "imping ceva" cred k no sa mai am dar oricum vreau sa stiu dk o firma de tunning,k eu akolo vreau s-o duk,oare ei imi pot face omologare la toate(eleron,folie,motor etc)? astept parerile voastre legate de poze...ink ceva are mai bn de 120000 km fara set motor sau segmentare sh ink merge 140km,am avut filmare cu GPS da pakat k no mai gasesc,ii drept k tremura de numa!!! ceva culori la interior,eu m-am gandit la un alb cu un galben aprins dar astept pareri:P ms!

CristiRS 23-03-08 11:02

Quote:

Originally Posted by tygi_one (Post 1439548)
ba ce tot criticati mah stopurile alea sunt de 100 de ori mai misto decat ***urile alea stock

mai bine taceai

Misu uite aici:

1. Spala masina :)
2. Laso mai jos
3. Fa ceva la jante sa arate altfel (preferabil inelele vopsite, daca nu unele mai late)
4. Scapa de bandourile de pe usa
5. Schimba semnalul de pe aripa cu ceva mic fin gen vw
6. Stopurile incearca sa faci ceva cu jumatate alb jumatate rosii pe leduri nu tampeniile alea
7. Astupa busonul de la rezervor si centreaza numarul la locul lui, iar la buson il faci pe lateral cu o usita finuta
8. Incearca la exterior la usi alte manere (eu unul in loc la manere am optat pentru clapete de matiz)
9. Taie ciocul de la masca si pune plasa, vopseste interiorul la faruri negru mat
10. Incearca sa faci din fibra de sticla un subwoofer care sa fie perfect integrat in locul celui care il ai acum
11. Daca ai tabla varza reparo
12. Alte boxe neaparat alea sunt prea mari si se vad urat
13. Evacuare sport cap coada
14. Refa interiorul cu imitatie de piele (ceva frumos si simplu)
15. Daca vrei sa faci ceva cu spoilarele nu pune tampenii dalea de zici ca este barca... stiu pe cineva care modifica usor si cu bun gust pe cele originale

nu sunt cine stie ce de sfaturi dar daca le urmezi iese ceva frumos cat de cat...

ICE-M@N 25-03-08 14:18

in primul rand scapa de rugina si spala masina :)

Daniel_Toa 07-07-08 17:54

Ce se mai aude de masina ? Ai lasat balta proiectul ?

W Y P 07-07-08 22:24

chiar asa :lol::lol: asteptam

B-61-KYS 09-07-08 10:29

are el 4500 euro de bagat in masina cand o zbura porcul !! tot e bine ca la noi in tara inca se mai viseaza !

W Y P 09-07-08 22:36

:bat:......:punch:.....:lol::lol::lol: cam asa e

All times are GMT +2. The time now is 18:30.

- Copyright 2026 4Tuning