![]() |
La un golf cu Hummer
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...2a463bab42.jpg
La un golf cu Hummer O masinuta de golf Hummer i-a cucerit pe jucatorii inraiti, plictisiti de banalele vehicule albe, care-i duceau pana acum dupa mingi. Masinuta electrica poate fi cumparata cu 7995 de lire sterline si seamana leit cu Hummer. Are o autonomie de 110 km si o viteza maxima de 50 km/h. |
Re: La un golf cu Hummer
:)) HE HE HE :)) il si vad pe 50cent mergand la golf cu Hummerul :)) ce chestie :) ca masina nu o pot numi...
|
sincer nu prea imi place.....au stricat frumusetea mashini originale :((
|
Doamne cat de nasoala este "masina" asta ... mie nu imi place deloc.. defapt nu are ce sa imi placa la ea.
|
8000 de lire:shock::shock::shock: cu bani astia imi iau e36 :D
|
cred k e la caterink :) :) din mare in mic :) e pimp golf cart :) plus iti dai seama q un basss dala killer si spiners de 26 =)) :) doamne :)
|
:))salut tuturor.Sa recunoastem k atara destul d bn fata de Scuter-ul Hummer.sau cel putin asa pare
|
era misto sa consume la fel ca un H2 :D:D
|
WOW hummer de golf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
super tare ! :))) =))))
|
ce tare e masinutza..
|
e ok arata bine dar totusi 8000 de lire pt o masina de golf... pai in bani astia iti iei masina si o bicicleta sa te duci cu aia dupa mingiile de golf...
ideea e ok dar e pt snobi.. |
Daca nu ai bani de un HAMMER macar 8000 de lire ai te cauti bine in buzunare si tot gasesti pt asa ceva ca sa-ti satisfaci dorinta de a avea un HAMMER chiar unu mai mic dar tot HAMMER este!!:)) :))
|
:) E amuzanta masina asta.. Ne arata ca se pot face si masini hummer micute. Dar nu stiu cat succes or sa aiba. Mai ales la pretul asta...
|
mai bine fac copii si la maybach in domeniu asta :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning